[吹水] 最難忘既一次搵hg囡囡係點

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

點難忘法,同過程係點
ccccczzz 發表於 2018-10-22 20:18
點難忘法,同過程係點

師兄、乃唔分享先?
最難忘係第一次搵HG囡囡, 預期係後生囡, 點知係中女... 雖然服務好好, 樣樣做足, 但心情太有落差所以唔開心

果次係我第一次搵hg...平平哋搵咗6記,6舊水。。。。上到去,當然唔係相中人,但係都係後生女,靚女。。。。 照入閘。。。

結果條女好好砌。。。天然大波。。。有食飽有指插。。。女騎好耐。。。 條女磨到自己高潮僕喺我到攬實我。。。我guk氣籮柚繼續插佢。。。佢叫床叫到好hihi...

總之好正。。。本來6舊。。。我俾左8舊。。。 可想而知我係幾咁感动😭

但係而家6記冇好野食lu。。。 而家要成9舊 dllm....
回復 吊伯特 ##4 的帖子

師兄太好人,沒彈鐘

最難忘係un兩下就派左報紙
沖涼仲耐過正事
用手機回應 zetata #7 的帖子

師兄,忘記係一種解脫😂 😂 😂
loklook 發表於 2018-10-22 22:17
回復 吊伯特 ##4 的帖子

師兄太好人,沒彈鐘

都真係無計, 玩左咁多年, 都仲係心軟, 再加上第一次上酒店, 比較緊張, 就反應唔切

不過起碼服務方面無DM就算...
吊伯特 發表於 2018-10-22 22:52
都真係無計, 玩左咁多年, 都仲係心軟, 再加上第一次上酒店, 比較緊張, 就反應唔切

不過起碼服務方面無DM就算...

最難忘食過成個周秀娜咁仲要後生大波,而家搵唔返LU
Playhard69 發表於 2018-10-22 21:42
果次係我第一次搵hg...平平哋搵咗6記,6舊水。。。。上到去,當然唔係相中人,但係都係後生女,靚女。。。 ...

以前真係正好多。依加我覺得睇廣告相,然後降返七成靚,先會係近佢個真樣。以前相係個個樣真係唔會差太遠
約過的酒店女女,多數連個樣都 唔記得,反而是 相好,第一次房間里的情境,現在還歷歷在目,可能是對方很漂亮 性格很適合,幾年後的今天 問返相好 她還記得當時的我,有些相遇都是緣分。
有「兩」次超難忘,都分不出那件最難忘!
兩件都係北北,一件大連、一件上海。
大連個件都差不多170高,大學生20歳。難忘係因為好好好撚靚,真人靚過相!極一般的服務,但真係好靚!好似飯冰冰,但靚撚過佢!當時簡直似屌緊明星!
上海果仵6呎1!後生!俄妹6呎2都吃過,但北北就笫一次,也是唯一一次!就算有俄妹同佢差不多高,但都冇中國人的「細身」及細滑皮膚!仲要靚加白!當然冇大連果個咁靚!
兩件都是足足10年前了!當時都只是$900
lokielok 發表於 2018-10-23 09:35
有「兩」次超難忘,都分不出那件最難忘!
兩件都係北北,一件大連、一件上海。
大連個件都差不多170高,大 ...

而家想搵件似范冰冰既都要千幾兩千
玩左好多年酒店, 都遇唔少難忘囡囡。最極品係食過 s 級相頭波霸可愛女友型痴女, 其他都有唔少各有特色, 開水喉成身濕哂又有, 胸器窒息殺人又有, 正到坐你兩下就坐爆你又有, 奪命追魂車又有。有唔少正到想令你沉落去, 幸好小弟定力夠, 未被破金身, 但有時諗返都想同某一兩個玩盡 d 但又淆底 ........ 最好既回憶絕大部份都係好多年前仲係 800-900 年代, 唉 ..... 往事只能回味 ....
回復 guy1019 ##15 的帖子

即係有潮吹咁過引?

玩左十年 宜家某d hg真係有d免費都屌唔落既感覺 同埋以前agent好多好好人...  
試過有次唔記得熄電話,响左咁我諗住去熄啦,點知見係老闆打黎我就照聽左
估唔到條女走過黎幫我含,一路講一路含,仲要望住我淫笑,個次堅正!
有幾次嘅
以前 fay姐 豆豆,我第一個HG 樣正身材不俗细粒,有次企推望全身側鏡,真係好難忘

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:03