樓主: vv--vv

想去9號

回復 vv--vv ##19 的帖子

星期六茶舞是否不適合呢?
vv--vv 發表於 2018-11-13 02:55
星期六應該是最旺,不過我未試過,不知有沒有師兄可以解答。

不要晚上9點後去,生客拿不到k房。
星期六確實係旺

其實師兄一個人玩茶舞都可以好開心,我超過七成都係單拖,醒幾舊俾媽咪叫佢簽d啤酒,玩個零鐘,飲夠揀好上房再一q

而家係貴左,普通一q總數都3500-4000,囡囡五六點就開始返工化妝,我試過三點鐘都有幾條女

吳建議夜晚旺既時候,因為確實仲有人埋單吳睇價錢,吳會夠佢玩,六七點入場差吳多,食完女再食房就走人,岩岩好
jaapming 發表於 2018-11-16 20:53
星期六確實係旺

其實師兄一個人玩茶舞都可以好開心,我超過七成都係單拖,醒幾舊俾媽咪叫佢簽d啤酒,玩個 ...

師兄應該是NC常客,我覺得NC最好玩是揀女過程,媽咪五至十分鍾不斷帶女入來,看上眼便坐底,同一時間可以坐兩個,不斷換到喜歡唯止,桑拿就要爭女,手快有手慢無
回復 vv--vv ##25 的帖子

NC可能仲難爭
wongwingkin 發表於 2018-11-23 17:40
回復 vv--vv ##25 的帖子

NC可能仲難爭

師兄早排話有個黃金機會偷跳去9號,幾時成行
Hope you will have a good time wait for your report
回復 vv--vv ##27 的帖子

waiting for your report
睇評論學到野
睇評論學到野
茶舞係乜意思

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:32