[曼谷] 曼谷樂園day 5 and 6

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最後兩日,一諗到要返香港,就有d 失落。

day 5
今日垃圾時間比較多,sorry
同完高妹食早餐,就返上房繼續訓。
訓到1點。 玩左幾日,每當自己一人都有d空虛感。。。。
今日對自己好d。
去左t21 旁邊 EL GAUCHO 食午餐
都係一位師兄介紹,都值得一食。
自己一個叫左杯啤酒,食個牛扒,加個truffle mash
chill chill 地食個lunch。

食飽左,返去emporium
見到有間英國飛髮店
TRUE FITT & HILL
見自己個柒頭亂七八糟
就入去試下英式服務。(泰國人師傅)
埋單都係二百幾hkd
扮完靚
之後就去按個腳補眠。zzz

訓醒都夜晚7點幾。
今晚決定做番個遊客。決定去未去過的火車夜市。

上左的士,仆街喇!
好L塞車。司機叔叔話好多曼谷年青人都會湧去呢個夜市。
(司機好好人,淨係做meter,day6 都係call佢出機場)
塞足一個鐘(回程暢順只需要10分鐘)

落車拿拿林去搵野食
呢個夜市入口,好多live band 酒吧,有朋友一齊去的話都幾好
食左幾樣野,都係用左200b
呢個夜市好大,幾好行。同埋最緊要唔熱。。。(jj market 會熱死我)
買左少少手信,無聊野。11點幾,就坐車返酒店。

最後一晚,點都要搵番條女
今晚自己單兵去左cowboy,直沖入出名的bacara
坐下層。向上望幾多野睇,都值得一黎參觀。
今晚無乜女,坐左一陣,叫左一個幾靚的落黎
都無乜傾計,就問會唔會帶佢出街,之後開價。
開到好貴,貴到我都無記住了,就笑笑口不了。
之後叫另一條女,佢同d waitress 姐姐做左個交叉手勢。
唔坐我檯?! 個下燥左,放低左幾百thb 就走人。

出番黎都12點幾。諗住去蛇美碰下。
落到去,就見番晚晚都見到個唔肯LT的日系女女
佢都認得我。
最後一晚,點都想試下佢。
佢開我4000b  一q  可以stay 到6am (個時 1am)
飛的返hotel,7-11 買埋d 岡本,水,飛碟就返房。
女女聞到我隻飛碟,流晒口水。分一半俾佢。
傾左好耐計,因為佢英文好好,講下佢讀書點,講下點解唔LT, 講下點解要早走。
傾到2點幾,先沖涼,做正事。     
唔識打甜故,但係佢係技術好好,好舒服,好開心。
佢仲叫到勁大聲。
完事。佢打陣機。大家就訓一陣。夠鐘就走人。
day 5 完。
------------------------------

day 6 最後一日
訓醒都差不多check out
check 完out
坐BTS 去thong lor
去momo club 朝聖
入到去已經有一韓國客揀緊女。
之後到我。
櫃台妹妹都好得,好後生。本來想試佢,但唔知佢係唔係做服務的。
得4條女俾我揀,得一個睇上眼。
後來先知佢就係出名的weevi
玩左幾日素人,freelance
黎momo 玩番d 專業的。 真係好好好好舒服。
沖涼,前戲,環吹,素股,女上狂飆,男上沖刺。
出完一q,得番15mins  (我叫左90mins 餐)
weevi 都好好傾,走時都係拖住手送我出門口。
我好滿意。

之後轉個角,買芒果飯
呢間幾出名,又方便。
就返hotel 係lobby 食住芒果飯等司機叔叔。

出機場就完成6日5夜 曼谷樂園 好多第一次之旅。
頭香支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

愉快的旅程

回復 gnf ##1 的帖子

食色雙全,滿意旅程。

BKK is very good for relax
thank you for your sharing.

蛇美囡囡唔錯喎!

蛇美囡囡幾好

唔坐檯都好串姐..
蛇蛇女GOOD

Weevi我都試過 服務唔錯係波細咗d

gnf 發表於 2018-11-1 01:21
最後兩日,一諗到要返香港,就有d 失落。

day 5

師兄,多謝分享精彩報告!
Welcome Back to 煉獄!

Great report Ching

咪下個月又去多次囉

蛇美女 👍🏻👍🏻👍🏻

好正, 恭喜師兄

回復 bigching123 ##2 的帖子

thank you ching report, I guess ching will go again very soon ??

蛇尾女幾得,不過貴咗D

蛇美囡囡ok喎,多謝報告

諗起要返香港失落係正常嘅,welcome back

多謝ching有相報告...日系女女好得

件扒得唔得呀? 呢間啲扒都要2500 - 3000 THB 起