[芭提雅] Pattaya 四日三夜之出手啦化骨龍終於都出手啦(長文冇圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟第一次寫包膠希望各位前輩多多指教😀
主題點解係“出手啦化骨龍終於都出手啦”,因為一年半前小弟第一次遠征Pattaya比GOGO女彈鐘(因為飲大左發酒瘋😭 )所以就係罪惡街失敗左。。。。。
小弟係唔同女女拍照的,始終唔想自己沉同埋想尊重一下女女(easy com easy go enjoy this moment)
好!入返正題!
Day 1 23/10
早機到BKK再搭預約左嘅車到 PATTAYA,由於我地住 villa 所以基本上到左個半日都係度搵路,點樣可以以最快方法到達WS。(其他都係個啲)
我地一行三人,係11點左右到達WS,收復失地前我決定按個腳鬆鬆佢,到達十二點正式踏入 WS。
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

一路行就好似化骨龍咁 哈哈哈!!!(即係咁講)
行到去一間叫做瘋狂屋(CraXX House) 比門口個條短髮和服妹吸引左入去(而家打打下都回味梗😂因為小弟比較喜歡短頭髮同COOL牙個類 )
入L到去我“屌”左一聲!因為全部鬼(洋人)黎。。。心諗仆街啦!唉!屌唔撚驚!我目標係短髮和服妹!就點支tiger濕下個口,係等酒黎嘅時候佢(短髮和服妹)不斷係廳面同門口行黎行去,不過唔知係咪佢見到/有人同佢講我眼光不停注視佢,佢就老遠同我打招呼 Say 個 HI (由於小弟第一日未入狀態所以比較漫熱)指一指自己再指一指我(咩意思我諗大家會明)跟住佢就同佢個FD行左埋黎問我FD坐唔坐佢個FD,我FD就OK(佢FD係一個長頭髮皮膚比較白可愛形嘅女仔)
我女女一坐㡳就話你望左好耐😙 點解唔主動叫佢埋黎(心諗:點知你係咪只係企門口,同埋呢兩條女我夠膽講真係呢個場之冠!)
跟住都係傾下計掃下風咁,女女瘦㡳小波路,樣貌屬於小鳥依人形。女女問我有冇紋身因為同我同行個兩個 FD都成身都係,而我就比較低調係3摭到嘅地方,都幾 啱傾,跟手就問佢出街個啲野,女女話聽日要早起拜神所以今日唔出街ST/LT都NO聽日就可以,我只好炒左line牌,就起身行,就話明天再來吧。
一行出去,心諗:唔通今次行動失敗?!因為好間都已經關左燈話 Close。(01:00.a.m.)
所以我比細佬控制左自己一尻衝左去 SOI 6個個方向。友人一同一齊前往,行行中途朋友D睇中沙灘路女孩先行回 Villa,我同朋友C繼續前往SOI6,大約十分鐘後終於到達。又關左燈。。。。屌!唔理!照去睇有冇野味!行到中段眼見一個E著打扮MK嘅女女出現係我眼前(有小小肉地,大波皮膚小小黑,有COOL牙!!!)
我即問價3500LT去到明早十點 唔理!照去!於是我就放低左朋友C返去食野😂 (只為朋友C一年去幾次Pattaya所以佢話:你唔洗理我!睇啱就走先!唔洗怕我冇野食),女女話唔肚餓所以只去7仔買支水,所以就係短短十分鐘車程不斷傾計又撩下佢,提升下溫度。入到房女女徐3,真波!有36D!冇毛因為下面紋左身!
打下車輛就七喜溝可樂(鴛鴦嬉水)女女對真波真係好撚大!佢又係後面磨我又偷下桃咁。
上到床佢就話: Lady first !按撚低我!功夫真係。。。好撚好!
打打下車輛到玩LIN!一快一慢!又掃下你粒LIN周圍!唔下下到位!等你想要得不到!(我真係官人我要丫!DLKH!)
吹功都好撚好!好撚似比條大水蛭吸撚住你條利又發黎發去係咁掃你個頭!一定要吸乾你啲血為止!吹左十分鐘叉小小比佢吹爆!換位!
等你見識下我係大東亞共榮圈嘅訓練成果!洗出奧義!!!!!!!!
(小弟曾經係日本工作兩年所以都玩過唔小同出去玩比女女訓練過咩位最賤格!哈哈!)
啜LIN時快時慢好似玩珍寶珠咁!玩下波邊!再用舌力彈下佢再un下佢!己經FEEL到佢址LIN𣄃!條女已經叫到閪咁!
(我心諗:我仲未進入立動機動裝置戰!叫乜撚野。。。。 )
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

好!再轉功鮑魚!叫女女訓係我身上!進入立動機動裝置戰!
小弟先用舌頭係大腿內側飛黎飛去視察有冇巨人嘅出現!發現鮑魚巨人出現!我即刻迎擊!居開攻勢!向佢敏感點用舌力彈下佢再un下佢再左斬右斬!
嘩!DLKH!我都分唔撚到係我啲口水定係佢啲水係咁流係咁流!女女叫停!叫我即刻入!好!我即刻咬開DOM DOM 包裝!洗出巨人之力!
一入!屌!好撚窄!先男上!砌左10分鐘!真係好撚FEEL!好似良家婦女咁!唔想停!
女女叫停!主動要女上!我絕對有理由相信佢係來自蒙古!個五分鐘係佢1000米快馬加BEAN之下就咁就比佢奪回巨人之力。。。。。
休息左大約十分鐘計之後!女女主動向我要求要奪回巨人之力!好!為左人類嘅未來!我決定獻出我嘅心臟!
再次洗出同樣招式!係最激烈嘅時候女女又叫停!(心諗:屌!又做乜!)
女女叫我開燈係鏡前面砌!好!就試下咩感覺!嘩!呢個時候我覺得自己係清水健一樣!望到女女好個淫樣真係不得不能夠洗出最強体術!泥工上身!
最後我係呢個畫面情況下忍唔住派彩!綠色信號彈射出!作戰成功!再次奪回巨人之力!就咁就2Q完結左第一晚!
係訓前女女仲話聽日起身再黎想再要。。。。。其實我上早機前冇訓過,仲要係返工。。。所以我係36個鐘冇訓過。。。。訓醒比錢送女女落樓下搭車
炒牌攞LINE
DAY2 24/10
係返 WS 好多人會覺得我會搵返短髮和服妹,NO!NO!NO!男人係花心同咸濕的,唔咸啲女又點會濕呢?
今次走左入一間 我唔知咩名嘅AGOGO 唔識讀,入面有個 LB MAMA SAN 同係日本style嘅裝修的。(係左邊的)
今晚選左一件“短髮”韓風的女孩子,佢個笑容真係好得同埋短髮,所以我即點佢。我真係好鐘意短髮😝
店內好多女女可供香港嘅爸打選擇,但真係SORRY我真係唔唔識讀佢個名,奇怪文字啦總知!係內街街口旁邊嘅,今晚我同友人都好快上手係短時間內就搞掂!
都傾好價錢 LT 5000 BF 1000 到早上七點。啱就行啦!屌!因為佢真係韓妹樣又真係我杯茶!由於我地三日都住不同地方(都係 VILLA)所以都係靠女女同我地講地址,先去7仔買野食 女女話想飲威士忌就買左支紅牌同其他野返去搞。
(由於我同朋友D嘅帶走嘅女女係朋友黎所以佢地好啱傾,而朋友C嘅女女應該新做(未夠20歲)所以就比兩個女女冷落左。)
返到 VILLA !我同朋友C嘅女女就係咁周圍自拍影相,而我同朋友C D 就搞其他野先因為朋友C生日所以就要滿足佢嘅願望著去街3跳落泳池。😂
搞完之後就落返大廳飲酒食野玩下 GAME同女女互動下,等大家親蜜度升下溫,玩到三點幾就上房做正經野,女女瘦㡳小波 有大車有樣環保吹,不過要分開沖。
不過今晚終於明白有樣冇服務嘅定義,其實又唔算冇嘅,可能第一晚個個MK妹太過癲所以就。。有對比所以就覺得女女技術普通左。。小弟同樣洗出DAY1個幾招奧義,頭一Q出左。体息左十五分鐘左右,唔知係咪酒精影響左英文忽然流利左好多係咁讚女女令佢笑 ,比女女係咁話我係 PLAY BOY 話我口甜舌滑(其實我只係180高同打扮比較日系毒撚一名),可能因為剛剛嘅對話令到女女第二獲升左溫投入度服務都高左,好滿足咁完左第二Q。(當屌左韓妹😂 )
完左訓左陣比家用同TIPS送女女走。
DAY3 25/10
都係 WS
今日入左一間叫做 PLAXX嘅AGOGO
呢間應該係三晚中之冠先講場地,重女!全索!合ASIA食用!
好多女女都真係跳舞的!真跳!唔係HEA的!所以入去睇睇都值回票價!
而我本身都睇中左幾件,第一件 係丫!又係COOL牙!真係小妹妹!眼大大細細粒可愛形!見到即MARK左先啦!落黎座下傾下計,座座下唔知走尻左去邊,再望望下原來去左枱真係日本人度,心諗:算!人地玩得高興就比人唔同人爭豪比佢(後尾我覺得我嘅決定係正確!!)跟手點左個帶眼鏡的!真係眼鏡黎的!高桃!短髮!COOL牙!中曬我!仲要跳得好妖嬈個隻!痴女形!開頭都係個啲傾下計個啲!坐左一陣開始升溫!女女主動同我大車!又玩下棍咁!嘩!屌!掂丫!
尾場個15分鐘我全程都係車住黎飲野!!!我即刻變左廢人!!!我決定帶佢走!女女叫左兩杯VOKDA一人一杯自己飲啦,諗住飲完自己搞掂粒檸檬佢,點知唔比我自己黎女女車住我比檸汁我!我屌!正丫!!!叫佢即刻換3!返去救火!不過呢間貴(LT5000 BF2000)不過算啦 LAST 一晚。
走個時走左個條小妹妹拉住我問我做乜唔帶佢走。。。
(心諗:你自己粒聲唔出行開先唔彩尻我邊有得怪我。。。。)
我唯有禮貌地講聲 bye bye就算。。。好黎好去,表現出香港人出去玩應有嘅風度
回程女女話想食野,去左左邊間餐廳買外賣返去食!(中途仲見到剛剛個小妹妹係餐廳門口角落位度玩手機同人 FACE TIME)
今晚真係我最滿足嘅一晚,我好似係比佢玩咁😂就連我嘅所有奧義都搞唔掂巨人之力都冇用!
對佢全部0傷害! 我係變左被動而佢就變左主動!叫我 relax! tonight is my time!
根本就係立花里子黎!!!!出左唔停!繼續同我吹!勁敏感!吹到由我叫苦!再叫到呻淫!到硬!我終於明白咩叫欲仙欲死!叉啲比佢潮吹埋!
就咁就比佢一返折磨去出左第二Q!仆你個街個晚柯尿痛痛地!唔知痛定係敏感!
後尾同女女吹下水原來佢有個女有層樓仲有架車。。。。心諗我得條柒。。。。乜尻都冇。。。。
佢為左個女先出黎做,我覺得佢都幾偉大下。。。。(聽完就算唔深研)
不過講講下 佢話佢啲同事好機車成日早走同HEA唔似佢,佢話做野就一定要認真,你睇我係台上跳舞就知。咁呢個又真!佢真係冇停過!真跳個隻!
跟住就訓到第朝著10點起身走。大家炒牌LINE呢一個星期都有 KEEP 住吹下水。
就咁就完左呢四日三夜之旅。感謝各位師兄😁 覺得好啱睇嘅 比下小小績分細佬 我想 UP LV 睇下其他師兄嘅 POST
有個問題唔知各位師兄係咪咁呢?好似我咁單身左三年(之前個件行左7年後尾跟左個有錢佬走)出去玩只係為左填補下心靈上嘅空虛咁。自問港女真係冇乜興趣同媾唔起。
各位師兄如果有 PTGF Agent可以 PM 小弟嗎?我想見識下。
無限感激!!!
回復 aurorayiu ##1 的帖子

精彩!可以pm女女line嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

同上,希望師兄PM line account,特別係soi6 個個。感覺好正

師兄3晚都食到好野 小弟好葡萄

師兄3晚都食到好野 小弟好葡萄

三日都不同口味,果然有G運。

恭喜師兄食到好野, 可否講soi 6係邊間bar

樓主同你D fd一定冇睇泰國日曆,廿四號係佛教假期,廿三號晚D吧要早收(你話1:00am)!平時可以玩到三點

CHING, 點解冇落HOLLYWOOD? 

師兄,好一個進擊的女子報告!

清彩!

師兄23/10好似係佛教日子,囡囡同我講話嗰日唔知係咩佛教period最後一日,正常嗰日泰國人係會食齋同唔飲得酒(囡囡話其實嗰日真.食齋嘅人應該唔係好多😂),所以嗰日Pattaya嘅bar會早收,Bkk直頭唔開。 嗰晚第一次見識到蛇美啲囡囡企晒喺路邊拉客嘅盛況,真係嘆為觀止😂,有啲唔知情 (or扮唔知情) 嘅遊客仲企喺度睇發生咩事。

WS 近咩位置? 前中後? 短髮妹我都有興趣

恭喜C兄,食到太淫娃
小心比囡女搾乾搾淨

C兄食好西

aurorayiu 發表於 2018-11-2 04:10
小弟第一次寫包膠希望各位前輩多多指教😀
主題點解係“出手啦化骨龍終於都出手啦”,因為一年半前 ...

係內街街口旁邊嘅?
係咪happy agogo個邊? 轉左入去?

回復 abcdefghi ##2 的帖子

師兄!已 pm

回復 Kingofactor ##3 的帖子

師兄!你好!
你pm我吧!我pm唔到人。

回復 tsuami88 ##7 的帖子

Sok 6 中段的 邊間我就唔清楚 女女當時收左工,我係街撈的。

回復 dellwtko ##8 的帖子

係🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️真係冇為意。。。下次會睇清楚

回復 alexau ##9 的帖子

因為睇過好多巴打 post 都中伏,所以就唔選擇。