[援交囡囡] 【新妹初嘗】清純校花 翹臀F奶 小嘴超會吸 尺度大 熱吻淫~

70 元錢 回覆本帖可獲得 10 元錢獎勵! 每人限 1 次

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

朋友推介hebe家新下海大波妹,貌美如花,靚女台妹,唇笑容燦爛,身材豐滿有波有羅,雪白巨乳引死人,波型又靚挺夠彈手,真係好好,任抽水唔嬲,軟綿綿咁壓住我好鬼舒服,主動幫我寬衣解帶,剝光豬鴛鴦戲水纏綿,服務好熱心周到,洗擦全身上下,前後波推夾腸仔,正到無朋友,之後上床先黎按摩推油,開背功架十足,招呼殷勤仔細,力水足之餘穴位又到,逐個位逐個位慢慢按,全程功夫交足貨,按鬆後推油,推油都一樣咁正,好用心去我推鬆全身,成個人都舒服曬,囡囡唔單係骨技精湛,仲係前列腺高手,玉手不停挑逗我碌野,前戲落力含吹奶啜,漫遊到底,食旦奶袋,高級深喉吹,吹簫好鬼正,眼神挑逗,正到不得了,好有AV感覺,真係好得吹功,一陣問吹到碌野鬼咁硬,吹好耐,服務真係好好,爽到暈,我興奮砌翻佢披甲上陣直搗黃龍,妹妹又窄又濕,真係超好好拮,我出盡全力,西水源源不斷湧緊出來,不斷變換姿勢配合度高,好似自己條女,玩完男上、又轉半邊燒鵝脾,最後換推車,靚羅超好彈力,我?住對白滑巨乳狂推到人仰馬翻爆,超級無敵正!$ _( v) ]7 m& C3 c) n# u1 x
) p2 l# i* G# J: {( i. X0 q 分公司的歸屬地黃飛鴻 (2).jpg : Y  I/ @# M/ }' ^6 o5 L
' r; E! i$ W5 z% ]

& }, ?$ x. A- I6 Z, L

回帖獎勵 +10 元錢

Good,thx for sharing

回帖獎勵 +10 元錢

回帖獎勵 +10 元錢

這是真的嗎.還是廣告.多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 10:09