全港首個智能泊車服務,智易泊(e-PARKING)將於本月推出!

74 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次

回帖獎勵 +1 元錢

唔知到時預約要唔要提早一星期
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

唔見咗電話就大件事

回帖獎勵 +1 元錢

預留車位要比預訂費的,唔知收幾錢呢?

回帖獎勵 +1 元錢

這個美麗華商場地下停車場用上e-parking.我有時一個星期泊四次左右,經驗話我知 Lunch time前後,如果冇用這個預訂車位系統真的要提早在街外排隊,但入到停車場,如定位好多個都係空空如也冇車泊嘅,反而自己要被迫搭車用嘅電梯上去3樓度泊車..!. e- I8 g- ~4 r: A
終於有一次我都忍唔住口同企響拍卡機執鞭嘅管理員哥哥講左兩句,邊位管理人才今天才將呢個系統擺入呢個停車場呢、啲車響出邊排隊等!成個鐘頭至40分鐘不等十幾個車位擺響度冇錢收..!1 _1 m$ ]2 y  H
' ~* w/ m2 H+ ^+ N+ R. t/ u' r
有感而發..車位數量大大不能滿足香港上行走嘅車輛數目..基本上呢啲卓頭野,都係武術指導好睇唔實際

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

遲d 唔預約唔駛出尖東lu, 全部霸哂

回帖獎勵 +1 元錢

望落去就好,咁先利害