[愛嫖交流/分享] 廣告果d會唔會中伏?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

討論區咁多廣告
究竟會唔會中伏
明天想試下一間廣深菲菲
風險一定有什麼但有無師兄試過?
同agent無關係,因為都是給同一批女你撿。同一條女唔同agent有時候會唔同价@_@基本真人同照片有極大差距…試過三次,只有一次靚(同照片都唔是同一個人) 。師兄你試咗好嘢記得同我講。
回復 lkmcn128 ##1 的帖子

要有心理準備
睇你好唔好彩
回復 soboy ##3 的帖子

絕對同意。
一直也有这样的担心,怕中伏,如师兄试了,敬请说一下真实情况,谢谢了!
中伏就唔會但系相片同真人就七成到
我也想知道啊啊啊
始終都係睇運,3次中1次已經唔錯

已没有列隊睇真人呢支歌唱了,中伏機率極高.不如邪場逐件睇,比廿元哥仔便不會黒面,若JC好傾好玩啱價留V7外約爆房
睇運,買六合彩好過

睇你雞運。
一定唔係真人,有五成已經執到!

祝君好運

圖片只供参考,一切以實物為準!其實如果有咁嘅質素!要出嚟做?大把人抬錢去溝佢!再唔係做直播唱吓歌,跳吓舞都賺唔少!就算出嚟做!以現時的雞價!一千出頭莞式90分鐘出两次!會有這樣的質素嗎?中間還要不知經過多少層抽水!

睇運氣,有時人同相無分別,有時根本系另一個
我也想知道啊啊啊
I think it is possible and depend on your luck
睇廣告內嘅照片,如果有七成都好吖,有埋視頻就加多一成半都唔過份!

補充內容 (2018-11-11 10:28):
我睇中深港美玲好耐
我諗七成都會....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:04