[華南地區] 拱北種薑,捅大妈,蓮花路小天使亂加價

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做trade昨天講甩唔做,叫今天7/11,大佬跑夜馬,早就去,晏唔屌,好快就一星期後又過珠海,暫冇人報团,成功组团,我諗老作?
講返24/10幫打種,希望件囡依幾日大姨妈不要來,成功種薑,當日種薑唔過引
落濱海小區,睇住平時得四十五度,四吋鸠,發大一百度,六寸幾勁豹能過膠捅左两件大妈, IMG_20181107_071942.jpg IMG_20181107_071627.jpg
一笠膠就知我用药,下下捅閪芯,老G都哎吔,屌两三分鐘就話耐,五條,揸下波,玩下文胸,睇下條硬鸠閪窿出入,好有满足感
76老作猫閪17/9老作蓮花路冇水电住酒店,去巷仔半呎泥濘叫G,离晒谱老作,自己打謝左自己,真正76,
過馬交永利,玩一陣,打和,食夠点心過永利皇宫,坐吊車轉過運, IMG_20181024_201237_BURST4.jpg
入赌塥 IMG_20181024_202228.jpg 执百幾攞個意頭走,返拱北,食個羊腩煲加勁,返蓮花路捉件小天使上房,去到唔見,埋小區口天天 IMG_20181024_234954.jpg
都唔見,原來缩到如家酒店口楼下食店打躉,一行埋去,就有小天使埋来。話四斤,全套服務,就在賓館仔,唔去酒店,咁快加到四斤人仔,唔可以亂加價,有都唔屌,百佳,咪入小区,
(唔去老作猫話巷仔,捉G P0,我玩拱北,珠海,大江南北,除深圳有G P0帶上房外,祖国河山未見過,有就請赐教,係老作猫閪,閪都未屌過先老作,)
捉件大媽上套屌,屌唔出 IMG_20181107_072051.jpg ,話加錢中出,囡肯,大妈就咁除套用濕巾抹下條鸠 IMG_20181107_071745.jpg 抹下閪就話屌,唔去厕所洗,但上次中霉菌,話咁懒唔洗,理智戰勝,籍口唔屌,拿臨著褲加多廿皮走人,返房大洗,V7同淫媒吹/下,佢夜更,酒店房務,吹下種薑,吹下滑胎,就狼情妓意飛的去酒店

淫照全插圖

回復 chuchucatcat ##1 的帖子

好有趣的報告。
回覆 讚好 不讚 使用道具

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2018-11-7 07:47
做trade昨天講甩唔做,叫今天7/11,大佬跑夜馬,早就去,晏唔屌,好快就一星期後又過珠海,暫冇人報团,成 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2018-11-7 07:47
做trade昨天講甩唔做,叫今天7/11,大佬跑夜馬,早就去,晏唔屌,好快就一星期後又過珠海,暫冇人報团,成 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

Fedora339 發表於 2018-11-7 09:21
回復 chuchucatcat ##1 的帖子

好有趣的報告。

小天使会越來越贵,第二胎全部男,男女失衡

chuchucatcat 發表於 2018-11-7 14:15

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-11-7 17:26

重好意思再開分身搞事,

76老作猫閪

17/9老作蓮花路冇水电住酒店,

去巷仔半呎泥濘叫G,离晒谱老作,

自己打謝左自己,真正76

(唔去老作猫話巷仔,捉G P0,我玩拱北,珠海,大江南北,除深圳有G P0帶上房外,最多似常平上倉揀囡去酒店食,祖国河山未見過,有就請赐教,係老作猫閪,閪都未屌過先老作,)

chuchucatcat 發表於 2018-11-7 17:50
76老作猫閪

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

大妈虽然 松晒发晒霉,但 呢D 氹 仔照样浸呀浸死你地呢D 蛟龙 架

chuchucatcat 發表於 2018-11-7 14:15

周兄買軟陽,有軟見,二孩政策會令人口比例更失衡。

zhumuo 發表於 2018-11-8 08:48
周兄買軟陽,有軟見,二孩政策會令人口比例更失衡。

Screenshot_2018-11-08-12-50-58-208_com.tencent.mm.png Screenshot_2018-11-08-12-06-01-708_com.etnet.android.iq.png
有投资顧問向我推介
當時個一度,今日得四毫
跟就阳萎

chuchucatcat 發表於 2018-11-8 12:55
有投资顧問向我推介
當時個一度,今日得四毫
跟就阳萎

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

chuchucatcat 發表於 2018-11-7 17:50
76老作猫閪

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-11-8 14:13

重好意思再開分身搞事,

76老作猫閪

(唔去老作猫話巷仔,捉G P0,我玩拱北,珠海,大江南北,除深圳有G P0帶上房外,最多似常平上倉揀囡去酒店食,祖国河山未見過,有就請赐教,係老作猫閪,閪都未屌過先老作,)

chuchucatcat 發表於 2018-11-8 15:18
76老作猫閪

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-11-7 22:19

重好意思再開分身搞事,

76老作猫閪

chuchucatcat 發表於 2018-11-8 18:28
76老作猫閪

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-11-9 00:54

重好意思再開分身搞事,

76老作猫閪