樓主: skcat

[華南地區] 11月9號晚去沙咀牌坊酒吧唱K飲酒風流團

chuchucatcat 發表於 2018-11-19 13:01
76濕鸠老作跛閪一

二次創作無屌閪神韻

Fedora339 發表於 2018-11-21 02:41
回復 chuchucatcat ##1 的帖子

大媽過西廣闊不著邊際唔好砌。

如果用勁豹碌能發大,捅到閪芯都好好彻
chuchucatcat 發表於 2018-11-19 13:01
76濕鸠老作跛閪一

二次創作無屌閪神韻

chuchucatcat 發表於 2018-11-20 15:59
76濕鸠老作跛閪一

二次創作無屌閪神韻

尾西以前中出囡件件怪.唔怪都唔使做中出.係隻老作猫閪同分身七七粉絲.先作乜軍佬.蒙眼婆.一百中出.又令.又花式.侍浴.環吹.同我要百三姦屍齋屌.中出幼幼為隻閪.今年成年中出都係生仔閪.七七粉絲咁能叻.珠澳坦加一百中出.叻.我要跟.不過幾乎唔記得佢係老作猫閪分身.即:=老作.x你76老作猫閪分身
chuchucatcat 發表於 2018-11-23 10:59
chuchucatcat 發表於 2018-11-20 15:59
76濕鸠老作跛閪一

77fans 發表於 2018-11-24 16:08
周兄夜郎自大,獨霸神州旅遊版,瘋狂出膠帖洗版!嚇到個個走左!只得佢同佢班分身自吹自捧!實屬”神州旅遊之禍”也!

点夜郎自大
真實報告
當然老作作文
自比下去
收筆
無謂自取其辱
係老作猫閪唔知醜
作17/9蓮花路無水無电,半呎泥濘
尚存淫間老作,
醜醜
76濕鸠老作跛閪一

二次創作無屌閪神韻

77fans 發表於 2018-11-24 10:49
新洲南新開果間養生館問過按摩98元單鐘,打飛機加一魚,三件醜中技師質素麻麻,冇bj同開大(可能熟客會有),CP值偏低!

77fans 發表於 2018-11-24 16:08
周兄夜郎自大,獨霸神州旅遊版,瘋狂出膠帖洗版!嚇到個個走左!只得佢同佢班分身自吹自捧!實屬”神州旅遊之禍”也!

点夜郎自大
真實報告
當然老作作文
自比下去
收筆
無謂自取其辱
係老作猫閪唔知醜
作17/9蓮花路無水無电,半呎泥濘
尚存淫間老作,
醜醜
76濕鸠老作跛閪一

二次創作無屌閪神韻

在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清楚嘅姊姊仔開大足浴店对面養生,問梗係正规,上房搵大妈打飛机,唔係掛,你條7又7去危險足浴店問都係正规,上完房正虧,真正老作青頭仔
我愛朱纷申 發表於 2018-11-30 07:17
在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清 ...

條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應./size]

我愛朱纷申 發表於 2018-12-1 18:10
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫 ...

[size=7條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應./size]條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應./size]]一
skcat 發表於 2018-11-7 22:56
11月9號晚去沙咀牌坊酒吧唱K飲酒風流團

各位四台兄弟們有無性趣,今個禮拜五晚一齊出征!夜晚去咀咀酒吧街, ...

你條76老作猫閪分身七又七
都唔想笃爆你
個场入便点.有冇枱坐
的囡自己埋來.定自己埋去叫.
坐一個鐘俾錢先定玩完先俾
你條老作閪
作沙咀酒吧仔出团
沙咀酒吧仔無间有房
你條76老作的相
間房尚大個酒吧仔
吊你七又七
老作猫閪分身
76濕鸠老作跛閪一

二次創作無屌閪神韻

自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.
多谢师兄分享经验,祝玩得开心

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:34