[食家報告] 毒L韓國遊記之首爾篇 -- 永登蒲玻璃屋 + 佳人anma

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

感謝論壇的各位大大過往的報告,現在到小弟講下初遊首爾的見聞
小弟終於成功能來到首爾能一嘗韓妹

Day1:
首爾的第一站先到大名鼎鼎的玻璃屋

爬了文知道首爾以前最大的玻璃屋清涼里已經被掃了七七八八(無緣啊),小弟就直接去了現在數目最多的永登蒲
地點非常方便,坐2號線地鐵(綠色線)到永登蒲站,然後出來行5分鐘就到(參照論壇的韓游地圖)
永登蒲那裡旁邊就是好繁華的商業街,行去的過程完全想象唔到那裡是紅燈區。。。。
小弟晚上7點40左右去到那裡,發現一間沒開(沒開燈。拉曬窗簾)!!!!!!仲以為又被掃了。。。。心念唔系啊嘛 我的韓妹啊!!!!

不過行多幾步有個位置發現有不少ching在煲煙 心念應該有野玩  後尾發現原來要8點先開!!!!
8點過後到了,好多玻璃屋都開了,大概有30間(50個女)左右吧 有韓妹 也都有泰妹
整理來講質素還好 沒有遇到特別好的 而且感覺年紀比想象中大 感覺都是25左右 相對風塵味較重

D女都幾主動拉客 好似沒有不接受外國人的 公價都是10w
最後選了個感覺較清純的韓妹入閘。。。。

入到去個韓妹帶我入間房 知道距26歲 而且有好大的紋身 然後有點cool 之後叫我除衫 我問有沒沖涼。。。話無。。。。
(唔知系咪個個都系甘,如果有大神可以留言賜教~~~)
然後距就入來除衫 開始卜野。。。完全零服務 約莫10多分鐘 完成後個韓妹就著衫走人。。。同我講著完衫就可以走了

唔知系小弟運氣差,定系就是服務就是甘樣的。總之體驗好麻麻。。。。

Day2:
第二日決定來一試anma 選了唔少報告提到的佳人
地點都好易穩 江南站出來行10分鐘

大概晚上7點去到,入去有人問係邊度 我話Hong Kong
然後就帶了入去一個bar臺 俾了杯類似紅牛的飲料你 跟住問要什麼服務 選了party 盛惠27W
跟住就問想要什麼類型的女 話了要後生和靚的

跟住就去沖涼了 沖完涼就換了浴袍出來等lift(其實成個地方好細,bar臺和沖涼房和Lift都系同一個區域)

lift門一開 有個韓妹系入面 著住條onepiece黑色短裙 樣子都算可以 覺得有80分(後尾認真睇要扣10分 因為一入lift就燈光灰暗和有好勁的音樂)
算是有點順眼的少婦 後尾問28歲 身材算正常偏上吧 165 B仔波吧 不過唔算firm

講翻服務,入到lift就開始kiss和幫你吹 然後lift到了 打開系條走廊 兩邊系鏡和炮房 炮房的門系透明的可以見到入面系度卜野
走廊有幾張凳和沙發 然後直接就在走廊和你吹簫 旁邊也有其他ching在被吹 吹下吹下就拉我去走廊的沙發都就地正法 甘就搞掂1q 真係好淫亂 (寫下寫下條L又硬了)

跟住入房沖涼 有水床玩 不過妹子說天氣冷話水床只玩一陣得唔得 我沒所謂啦
玩完水床又拉出走廊吹 又帶我睇其他房的人卜野  最後入自己房卜野 韓妹好主動而且反應真係好好 車住出埋第2q

玩到最後發現走廊的燈關曬 問什麼事 原來到8點換班 好似第二班系9點先開始 而且會換了另一班女女 下次來的ching要注意時間了
不過上下班有什麼分別我就唔知了(如果有大神可以留言賜教~~~)

最後沖涼換衫走人~~~

小結:
玻璃屋的服務真係麻麻,而且質素沒想象中高 感覺不如富士(唔知系唔系運氣問題)
anma雖然d女的質素不算特別好,而且沒得選,環境也都一般。但是服務和體驗真是沒得輸。

之後得閑會把釜山篇也發出來~~~~~~~~

另:求大神留言/短信分享full salon的contact給小弟 萬分感謝!!!!

想問著浴袍,仲著不著底底?
服務party都係得一條女?
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

bagadlllmcfh 發表於 2018-11-11 22:05
想問著浴袍,仲著不著底底?
服務party都係得一條女?

沒有短褲

回復 johnyang ##1 的帖子

多謝詳細報告,期待釜山篇。

anma咁好玩,等師兄釜山報告

27KW都唔差了

睇字都扯扯地哈哈

一生人點都要試一次

thanks for info, but not that attractive it seems.

regret that its only average experience ...

thanks ching for detail report

多謝師兄報告

其實韓國的ANMA就算2 shot都係得70分鐘(我覺得嚴格意義上可能只得60分鐘),對於囡囡來說并沒有足夠的時間去服務得很到位(相對於日本的高級店120分鐘服務來說)。我個人只能將其與日本的大眾店泡泡浴進行比較。
另外從未試過2 SHOT都響玻璃房個層,服侍我的囡囡第二SHOT都係帶我上多一層樓,所以技能上下半場未試過俾人觀光,或者去觀光別人。

nice report brother! need to check out the place next time

想看看妞怎么样

謝謝分享

thank you for such good report

正。。睇到都硬了