[食家報告] 首爾佳人anma

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

試過兩次泡菜妹,今次再途經首爾,襯有空檔就去近期多人討論嘅佳人。
坐地鐵去江南站,出口1上地面,行幾分鐘就到。
入門口就有人迎接,問我邊度嚟,我回應香港,佢就用英文話收費23萬60分鐘出一次,或者27萬70分鐘出兩次。自問出唔到兩次,所以揀60分鐘出一次。
跟住就入去吧枱,有個女知客嚟做問卷,問我點知呢度,我答網上睇到。跟住畀三個高度同三個級數,問我心目中要幾高,對波要乜級數? 我揀咗兩個範圍,佢再問我介唔介意mirror,即係邊做邊睇到人哋做,或者邊做邊被人睇? 我話OK冇問題,點知佢跟住話今日唔提供呢樣玩法,冇就唔好問喇!之後就去沖涼同刷牙,沖完出返吧枱,條女知客就話要等30分鐘,有冇問題?涼都沖完,唔通而家話唔玩咩!
等咗廿分鐘左右,女知客再嚟帶我搭lift落樓下,lift門打開,眼前喺一條鑲鏡走廊,兩邊係房,有條女著住絲質吊帶睡裙,喺旁邊等緊我,然後就拖住我直入走廊尾房間。
入到房,燈光足夠睇清楚條女,佢有170高,長髮瘦身形,對波都大,隔住衫都有C級,樣就老咗啲,我估有40歲,不過我OK,佢報房之後就除咗條裙,然後同我除咗件袍。除衫之後,對波雖然係黑暈,仲有啲下垂,但勝在真波無添加,揸落仲有啲彈性,下面光脫脫一條毛都冇,估計係剃光唔係天生。佢示意我瞓上床,佢就開始為我服務,跟住都係嗰啲。
完事之後就一齊瞓喺度,用google translate吹水,到差唔多夠鐘,佢就同我一齊沖涼著衫,再帶我出去坐lift上返地面,又一次完成食泡菜女之旅。
佳人同fish,start比,因為冇咗群P,變成同香港指壓一樣,只係設備新同靚啲,冇其他特色,所以唔會再嚟。

癈話多咗啲,請高抬貴手,插細力啲。
义返D電!多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

無群p😩

多謝師兄分享

好想試一次

同香港指壓一樣

回復 chansteven ##1 的帖子

真波好過假波,同意。

I went there before, price is OK. But I cannot make my own choice......... this is not my game. I ended up turn around and leave.

多谢师兄分享,泡菜妹也是我很想食的,不过零韩语,有机会也去这家挑战下喽。

yes, too many foreigners, and has become a place to avoid.
thanks for sharing though.

seems not good place, thanks for sharing.

多謝師兄分享

次次去亲佳人都喺搭LIFT上楼,点解CHING搭LIFT落楼甘特别?同埋未見過甘大年紀的姑娘,CHING有無中伏之嫌?

冇mirror 唔駛去佢度啦

回復 abcdefghi ##3 的帖子

小弟都有的保守,所以群一看也有㸃介意

多謝分享

Thanks for sharing