樓主: chuchucatcat

[華南地區] 赛車组团冇人參于,自由行,講埋同淫媒,,,,,

77fans 發表於 2018-11-24 10:49
新洲南新開果間養生館問過按摩98元單鐘,打飛機加一魚,三件醜中技師質素麻麻,冇bj同開大(可能熟客會有),CP值偏低!

77fans 發表於 2018-11-24 16:08
周兄夜郎自大,獨霸神州旅遊版,瘋狂出膠帖洗版!嚇到個個走左!只得佢同佢班分身自吹自捧!實屬”神州旅遊之禍”也!

点夜郎自大
真實報告
當然老作作文
自比下去
收筆
無謂自取其辱
係老作猫閪唔知醜
作17/9蓮花路無水無电,半呎泥濘
尚存淫間老作,
醜醜
chuchucatcat 發表於 2018-11-27 12:19
新洲南新開果間養生館問過按摩98元單鐘,打飛機加一魚,三件醜中技師質 ...

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

ManU 發表於 2018-11-27 15:44

重好意思再開分身搞事,

老作猫

已經俾版主ban分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2018-11-27 12:19
新洲南新開果間養生館問過按摩98元單鐘,打飛機加一魚,三件醜中技師質 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清楚嘅姊姊仔開大足浴店对面養生,問梗係正规,上房搵大妈打飛机,唔係掛,你條7又7去危險足浴店問都係正规,上完房正虧,真正老作青頭仔
chuchucatcat 發表於 2018-11-29 16:42
在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清楚嘅姊姊仔開大足浴店对面養生,問梗係正规,上房搵大妈打飛机,唔係掛,你條7又7去危險足浴店問都係正规,上完房正虧,真正老作青頭仔
chuchucatcat 發表於 2018-11-29 16:42
在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.
chuchucatcat 發表於 2018-12-1 07:39
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應./size]
chuchucatcat 發表於 2018-12-1 07:39
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

講理七又七醜事.幾日呼奴叫婢.叫周兄收皮.笑.應該收皮是誰
7又7粉撕話佢崇拜周兄只識屌大妈.叫佢收皮.出左帖咁耐都係一言堂.
chuchucatcat 發表於 2018-12-3 06:49
講理七又七醜事.幾日呼奴叫婢.叫周兄收皮.笑.應該收皮是誰
7又7粉撕話佢崇拜周兄只識屌大妈.叫佢收皮.出左帖咁耐都係一言堂.

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

[/si條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.一

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:32