[曼谷] 10月初遊曼谷

泰國夜店類別: 伴遊 場所名稱: smooci 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期: 2018-10-25 消費意見 值得一試 返啅指數: 8/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟想去泰國玩已久, 從計劃, 凖備(睇141)直到實行大約4個月。跟A君和N君膽粗粗去泰國見識。 在期間好多師兄幫手和無私分享。在此小弟道謝各位師兄。
這篇文主要分享, 玩樂和女女的簡介和評分。 之後會出篇比較篇, 會比較smooci, momo, 酒店按摩 和nana

第一日
飛機晚了一點到達。去換錢, 其實最高兌匯的找換店在機場不是super rich, 是他旁邊紅牌和綠牌的店, 比城市的更高。
由於初次到泰國, 決定坐的士去酒店免得迷路。 我錯了!40分鐘的路程, 最後連塞車共用了2.5小時。司機收了500B+100B隧道費。因為預約左按摩, 大家洗個臉又出發。夜晚食左大排擋。 最後同師兄們一起用sm 叫囡囡。

我地叫左Annie, Niko 和 Berry
Annie 7/10 (肥扣3分, 有師兄會扣曬分)
樣同相一致。佢肥過張相,有肚腩, 但服務好。後生。 如果唔食肥師兄可以免。
因為有師兄唔食, 我又無所謂就食左。 英文OK溝通到,下面窄。 玩完一次休息陣, 又幫手起機繼續戰鬥。 我只係玩左2個鐘。 低玩

Niko 8/10 (公仔扣分)
以師兄描述。同相一樣, 真大波,英文ok。但身上有公仔
N君,食過返尋味。 niko 技術好, 令佢欲仙欲死。第一次,馬上再來。 師兄被*姦* 二次後, 佢仲要有多獲。 以師兄形容,Niko要來第三次時,師兄好正氣拒絕。因為佢只俾左两個鐘錢, 只係两Q, 來多一q,條女的會洩底。🤣

Belly (定Berry) 6/10
A君話,真人好黑。7成似相。
服務可以接收。好過好多香港甘鐘仔。 但唔會再食。

最後要介紹, 要正骨要去 靜。 真係技術一流
今日寫住咁多, 近排做野太忙。
盡快寫。
第二日會係外賣邪骨和蛇美
請多多加分

Niko

Niko

正骨

正骨

最後都有去nana咩🤣
回覆 讚好 不讚 使用道具

Good choice! I tried Niko as well before (but is 24hrs), her English very good & have excellent service with GFF. Have great time with her

其实smooic apps上的女孩质量都比较低,价钱算合理不是很贵,最好的女孩其实还是在夜总会,我本人只玩夜总会,通常夜总会的女孩也在一些ptgf agent里有打广告

acchan恒 發表於 2018-11-18 19:11
我錯了!40分鐘的路程, 最後連塞車共用了2.5小時。司機收了500B+100B隧道費。因為預約左按摩, 大家洗個臉又出發。夜晚食左大排擋。 最後同師兄們一起用sm 叫囡囡。

嘩!塞咗兩粒半鐘車咁誇張!但兩粒半鐘車都係五百咁平?不過又收一百隧道費咁奇怪!師兄你住邊呀

回復 acchan恒 ##1 的帖子

niko 感觉是白皮喜欢的

C兄好嘢試咗Sm

acchan恒 發表於 2018-11-18 19:11
小弟想去泰國玩已久, 從計劃, 凖備(睇141)直到實行大約4個月。跟A君和N君膽粗粗去泰國見識。 在期間好多 ...

師兄, 咁大獲,塞左2.5hrs
真係坐到骨都痛喎

師兄係咪下午5點左右到機場?果段時間係最塞車的
另外Niko服務真係冇得彈,不過老老實實副偈麻麻,另外仲有少少缺憾....

kelvin6377 發表於 2018-11-18 23:19
另外Niko服務真係冇得彈,不過老老實實副偈麻麻,另外仲有少少缺憾....

另外仲有少少缺憾....

食煙?

等睇下集

foreveralixa 發表於 2018-11-18 23:35
另外仲有少少缺憾....

食煙?

唔係,係有一邊乳頭冇左,至於原因我冇問

kelvin6377 發表於 2018-11-18 23:19

師兄可以講下身材點麻麻同有咩缺陷?

taicfred 發表於 2018-11-19 01:36
師兄可以講下身材點麻麻同有咩缺陷?

身材麻麻係佢比較大隻,但唔算肥,波好大但有少少墜同有D巢皮

kelvin6377 發表於 2018-11-19 02:10
身材麻麻係佢比較大隻,但唔算肥,波好大但有少少墜同有D巢皮

睇相又唔似大隻wo. 巢皮😖 仲諗住試下佢tim
但睇網話24歲, 160cm.

你位朋友真係唔話得,有免費第3Q都唔食

回復 taicfred ##19 的帖子

佢係屬於骨架大果種,可能唔係我杯茶啦,不過招呼真係好好
另外果D網站一般都係報細數

回復 dellwtko ##5 的帖子

住nana...方便玩😃
用米錶,司機話佢用另一條高速去city.但剛好6點下班時間。
從asok 去nana, 都大約半個鐘。行都係10分鐘😂

回復 acchan恒 ##1 的帖子

女女幾索,玩得開心。

kelvin6377 發表於 2018-11-19 03:28
回復 taicfred ##19 的帖子

佢係屬於骨架大果種,可能唔係我杯茶啦,不過招呼真係好好

咁即係可以試下。 但你地book 2個鐘,佢想搞3獲,好似比較大食喎