增大器

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

" f/ c. w1 T; W- I
最近好奇睇下D增大器4 U: J+ E2 I8 d5 N! p
其實有無用呢?感覺好似呃人買
1 V* b; Z: @. h7 S" R* k5 V有無師兄用過可以分享下
增大器,信一成,双目失明。
把𨶙 用過唔掂
: `. \  `0 [; @. C7 ^; L
有就唔洗日本人咁短
樓主及各師兄好:9 h; W- n. W  |. W1 _

" o$ A' E5 X, j) ~3 ?小弟聽聞發育期間用,配合運作及正常作息會有幫助,好似有啲人打多啲藍球扯高身高一樣。成年人用,只可當情趣玩具用。如好似小弟(單身+青頭)咁鐘意自淫,呢件嘢可以助興。小弟試緊一款叫雲X絲嘅草本男士增強膏,明顯有粗咗。
( J, `  P, A% ~- l! Q  {8 \- r; I" U) G; [0 Z
謝謝!
半年前在香港高 X 網個買賣區買咗一個) T( b! Z; R# L; {6 S; q, E
盛惠$400 0 T/ Q2 h: v2 g$ I( j
但要日日keep住沖涼時用 長就唔多覺 可能過左發育年齡 粗就真係漲左好多同硬過以前
2 n! a8 q6 R4 A) I開始用之後老婆以為我用緊假L插佢 個次攪到佢勁多水 以前未試過 4 @+ ?+ U; F4 H
不過近排天氣凍少用左 同埋用的話要剃晒9毛先吸得實
哈哈有冇使用報告
D片講到神器咁
回復 交通警 ##7 的帖子
/ L) C5 `$ ?. K% R1 v9 r2 n; p" v/ S) z3 N& I5 B' B
C兄,請問你用邊款可PM我介紹吓!我都想好似你咁老婆飽飽😬

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 18:22