[精兵召集] 27/11 - 29/11 曼谷招精兵- 吃雞鵝飯 (求救) Help

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我單兵住solitaire酒店,一支公去club有點淒慘。想找一些bro一起去。

條件:
1)不要太老的ching就好了,大概25-35歲OK。
2)不要歧視我吃鵝飯就可以了   , 最好就是可以一起去cockatoo/ob

晚上nana
回復 ElKevinSan ##2 的帖子

現在回酒店沖涼,多一下就去nana ob
回復 bangkok_hero ##3 的帖子

带回来 可惜好不爽 不可以lt 非常不爽
回復 bangkok_hero ##3 的帖子

嘿 快來回復我
回復 ElKevinSan ##5 的帖子

复你了
日子同師兄一樣
可惜年齡超出師兄要求

年齡根本吾係問題,你應該講多D點樣玩法?節目鋪排係點?點夾錢?行出黎有咩形象要求?呢D都係團隊精神同一齊玩既共識。
Please PM me
一个人,更精彩

行出黎要型 完
回復 chelseakie ##11 的帖子

去泰國,叫雞我,駛乜型呀?着條短褲,踩對拖鞋,跟住大大力俾貼士,就係型到爆
40已經太老?????

心酸
bangkok_hero 發表於 2018-11-19 17:28
我單兵住solitaire酒店,一支公去club有點淒慘。想找一些bro一起去。

條件:

出來滾,都年齡歧視,乜嘢世界

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 16:26