[澳洲] 有冇Melbourne 既Ching 分享交流下?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從backpage 同cracker關左之後越黎越難搵女食。
catchgod 果邊又周街350/400一個鐘。
搞到大部分時間都係去massage口爆,開始想試下其他女。
想問下有冇ching都喺melbourne出沒?一齊分享下。thanks
師兄,大家交換下情報,你玩開邊到massage 加口爆?幾錢?

我都有玩開好多,例如大院,鬼鼠massage 場,鬼妹massage加hj 之類
回復 中出小小小王 ##2 的帖子

黎緊會去墨爾本, 可以分享吓資料?
St.kider企街
其實位置大約係邊?

我去開camberwell, $70/hr +$100口爆,台妹,不過樣吾得,勝在口技好。有興趣可以pm我。

鬼妹收小費會吾會好貴?
zxczxczxc 發表於 2019-1-2 14:17
St.kider企街
其實位置大約係邊?

冇試過...擔心吾安全..
chhkhk 發表於 2018-12-28 17:08
回復 中出小小小王 ##2 的帖子

黎緊會去墨爾本, 可以分享吓資料?

想玩d乜?邪骨定全套?
用手機回應 wazel10 #5 的帖子

交換微信好嘛?

鬼妹去開 Johnson street 100號,30mins 全脫加開細 $99 ,不用小費,鬼妹真係各花有各眼,有正,都有好肥果d,不過開小無咩所謂,個場係大院有牌,所以都有得開大,條女入來會講明可以做咩,開大唔知要幾多

如果玩平去開 St Albans ,$60開幾半個鐘全脫開小,$100就開大30mins
不過呢間就越南同大6妹,不過後生,通常都20幾,想要地址pm我
中出小小小王 發表於 2019-1-5 20:17

鬼妹去開 Johnson street 100號,30mins 全脫加開細 $99 ,不用小費,鬼妹 ...

St albans好遠..我住東區番工喺CBD..
我附近都有間$50小費全脫飛機,不過大部分女都過三四十...🤦🏻‍♂️

你pm你wechat比我一齊交流下。
開個群? pm pls
用手機回應 fkingshit #11 的帖子

支持!
fkingshit 發表於 2019-1-8 06:46
開個群? pm pls

👍🏻支持!

Pm 左wechat比你
wazel10 replied at 2019-1-10 08:43
👍🏻支持!

我用唔到pm

我wechat 連住

Mel61
回復 中出小小小王 ##9 的帖子

師兄,可唔可以pm我 St Alban 個地址?thz
wazel10 發表於 2019-1-10 08:43
👍🏻支持!

Melb 東區,可否也 pm 我?謝謝
回復 wazel10 ##1 的帖子

多谢師兄分享
Mel 東區,麻煩 pm 我

Pm me for group chat
我又係MEL 東南區 和 CITY上班
可以加我入GROUP 吹水嗎?
去過BURWOOD PUSSYCAT, 9成大陸女女
仲有其他地方D黑鬼,我真係怕怕
一入去個雞頭已經話唔岩我中國人

黎緊想再去去睇下KING STREET 脫衣舞, 有咩要注意? 20蚊入場, 仲有咩其他收費?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 06:16