[佐敦/尖沙咀] 新場康麗坊,94後菲菲,堅挺大波,波推一流暢快,向佢心口發射,有乜嘢過癮得過我啊!

簽到
名稱: 康麗坊
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A82693-尖沙咀-足浴保健-康麗坊.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖沙咀區新場康麗坊,環境清幽舒適又有私癮度,地段旺中帶靜,最適合偷桃,
一去到,94後菲菲令人眼前一亮嘅後生靚女,熱情招呼入房,
囡囡擁有驕人身段,一望就知道佢有料到,特別係心口上一對堅挺大波,波濤洶湧呼之欲出,真係性感又夠誘惑,我睇到口水流添,
佢嘅性格平易近人,好有親切感,服務好夠殷勤周到,shower first.....
菲菲已經換好一次性床單等埋我,
and then,訓上按摩床,菲菲服侍我趴低,享受佢幫我按摩,
大場出身嘅菲菲技術真係好掂,開背有力有心,正宗手骨,
用心咁幫我按,手勢真係好好,夠力水不特止,有如少林大力金剛指,穴位按得準,
仲不停問我夠唔夠力,囡囡真係體貼入微,夠專業,
好似服侍大爺咁好俾心機,推埋油,舒服到我疲勞盡消瞓著咗,難怪上過嘅師兄個個都話正,
前列腺保健,手勢一流,手柔指巧,咁好嘅對手真係可遇不可求,
見到佢對靚波真係手痕,呼之欲出之餘又挺拔彈手,波推服務好夠熱情周到,淫聲浪語無比挑逗,呢種親密無間嘅feel真係溫馨浪漫,要我向佢心口發射,正啊!超級過癮啊!
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
囡囡好吸引,謝謝師兄分享
足仔有野玩啊
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 16:45