簡報分享~約了個按摩同按龍筋的女女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早幾個月係度知道有個識按龍筋的女女,小弟未試過好想試(因為好耐之前係電視度見金剛玩得好開心),所以就約出黎試下,個傻女我約佢係旺角佢居然去左油麻地,好在兩邊都近,入到房各自寬衣解帶,有侍浴,跟住就開始兩小時DUP骨、按龍筋、HJ之旅..... j: r* d5 p; P" h
$ D& q1 ~$ A% b6 o
女女技術唔錯有力背、手、腳、肚都做齊,龍筋方面唔知我係咪第一次關系個感覺怪怪的酸酸軟軟又帶D痛,真係唔識形容。" D- \# ?# I3 K/ X( o+ k% c
) r6 x" l9 K) L1 S& e/ K; N
真係好耐無寫野,如果寫得唔好請各位師兄見諒。2 C# F, c2 c" N- @4 M) h
" k' q/ q0 B  S3 H' U
小弟E加開始對CC有興趣,各位有好野請介紹比我,多謝! 下次有好野再講比大家知。
香香?
! w; V! v1 ?! N+ K7 }% H( g
- z) h3 Y$ S  y8 p7 S* G7 f! Z$ F9 h2 s9 C& ^8 Y' _0 P* I( @
回覆 讚好 不讚 使用道具

有冇v7分享?

回復 ashleyyoung ##2 的帖子
- j! G5 i+ z  Z7 d) l# K8 e8 v' L* U# T, X" K9 y
係呀,CHING都有試過?

$ L9 \( U3 ^' Y  P3 w' r$ S$ k, Uhow much?

好吸引!

pm v7 唔該師兄

回復 rider ##1 的帖子4 ]# Q. E' a( _( o4 @: O. g$ V
; W9 N9 L0 W9 X0 G/ m. x( c
之前都試過
' U0 c- e" ^7 d; s. g. d" l) ?1 t4 y全程做足兩小時0 y6 s; N- \+ E4 G
抵讚

有興趣可pm我

回復 geotech ##1 的帖子+ e6 Q) {" \4 H6 l

0 w7 W5 u1 \* H! w4 `6 J係呀~全身都照顧哂

吸引呀Ching pm pls

ching, 幾錢家用?

謝謝師兄分享,請問大約幾銀?

多謝師兄報告,有時遇到好嘅按摩高手仲正過直接埋牙!

minghin121 發表於 2018-11-23 02:09 2 j# ^( u, g% Q
謝謝師兄分享,請問大約幾銀?

" n9 K: C  z# y+ l  P/ h6 r$ t- j1牛2h

thanks for ching;s report
+ K& y5 R  Z9 x; j8 R9 |: splease pm me
. g; f, ^, r. ?, sthanks you

Very nice thank you , pm you

Pm聯絡方法
% p9 g; h( L. m$ s* W/ H: }Thx🙏

回復 rider ##1 的帖子% G2 q7 Y5 l  u; e3 w. F* `/ i5 S1 t9 b

) h* N- C2 h- e+ S9 FChing & G  R4 N, B8 z7 V/ e
1 ?' S3 ]6 g% ?+ d$ C
Pls pm her v7
# }1 E. q" ^- x( ^/ s4 u/ D, m6 {
8 ]  ^% Q( m5 J8 r, t/ K7 ?5 BThx

請問囡囡咩年紀?樣得唔得?