[新兵問路] 求C兄指教,芽龍有邊間好介紹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟三四年無去新加坡玩,之前去開都係1654A一間,睇大家評論似乎都沒落左,請問芽龍宜家有邊D店好少少,多謝指教感激不盡
同問
借地 同问
除了18巷比较多选择以外,其他的几乎都没落了,18巷找80块40分钟的,1832还是1830忘记了,颜值都还算可以,越南店就算了吧。中国的没兴趣,至于50块30分钟的,除非你是常客,不然也几乎没服务可言,冲凉打炮走人
比其他地方實惠
最後我去左1832,泰妹質素唔錯
多谢师兄分享!
有無外籍金髮妹?

剛剛幾日前(18/4)去行過一次芽籠。大約晚上10時
頂!靜過鬼。只係見倒3個女女站在Geylang Road等客
走入巷居然女都無件。
3年前來過,當時群鶯亂舞,一路行一路有女女迎面而來,有啲同你拋眼色,有啲在你耳邊吹口氣,有啲請你食波餅,話自己好服務⋯⋯就算無成交都大飽眼福。
今次完全失望而回

師兄 想請問下最新價係咪都係 $80泰越/100中國 40 min 下禮拜出動想research下
waterl22 發表於 2019-4-24 08:35
師兄 想請問下最新價係咪都係 $80泰越/100中國 40 min 下禮拜出動想research下

Sorry幫你唔倒。
因為無問到價
3個都睇唔上眼,無謂問完人價又混吉。
當晚行咗成個鐘,條條巷都去睇過,真係咩人都無靜過鬼,認真掃興
野狐狸 發表於 2019-4-21 15:20
剛剛幾日前(18/4)去行過一次芽籠。大約晚上10時
頂!靜過鬼。只係見倒3個女女站在Geylang Road等客
走入巷 ...

為什麼呢? 我6點-7點去都係好靜下, 冇乜人行. 鋪又係靜, 通常得5-7個係度坐等客, 奇怪.
可以去天上人间找女孩子 人很多

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:41