過 期 雞 仔 餅! (~^o^~)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早兩晚喺某酒店門口做單收數佬之人肉易拉架,酒店報警,軍裝到場!

開頭都雙安毛事,直至一名後生見習督察+四眼雞仔餅到場後,條撚屌四眼雞仔餅即刻大聲喝令我停機,唔撚準我影!

我屌你老母臭閪,你條撚屌四眼雞仔餅憑乜野唔撚準我影呀?我合法架,你估我 e 家休班警影裙底牙屌你老母!

你條撚屌四眼雞仔餅喺公眾地方喝令我停機,你飲大咗定 Take 撚咗野呀?你命令我?This is an order 牙?我 Under 你架?你係我阿頭牙?你出糧俾我架?

係我交稅交差餉出糧俾你條撚屌四眼雞仔餅架,屌你老母!

登錄/註冊後可看大圖

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Screenshot_20181123-231637_Video Player - 複製.jpg
Screenshot_20181123-232655_Video Player.jpg
Screenshot_20181123-233413_Video Player.jpg
Screenshot_20181123-233829_Video Player.jpg

條撚屌四眼雞仔餅跟住叫我泊埋牆踢証,屌,我好撚驚啊,我 100% 白手底,我俾你搜埋身、反轉埋個相機袋摷都仲得啊!

你條撚屌四眼雞仔餅踢完、搜完、摷完咁點吖?我咪一撚樣影你老母臭閪,你話你自己係咪多鳩餘戇撚鳩!

我影........我影........我影影影!

登錄/註冊後可看大圖

Screenshot_20181123-233301_Video Player.jpg
Screenshot_20181123-234103_Video Player.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

佢老母臭閪,我跟住 O 記 B 隊去影拉大佬都未驚喇,我洗驚你條撚屌四眼雞仔餅,我合法架,我交稅交差餉出糧俾你,你條撚屌四眼雞仔餅咁嘅態度,大街大巷目無法紀,屌你老母!

做得咁撚晦氣嘅就劈炮咪撚做,咪撚破壞警隊形象,服務為本精益求精呀屌你老母!

你條撚屌四眼雞仔餅下次喺街見到我,咪撚再妨礙我合法拍攝呀,屌你老母過期雞仔餅!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Screenshot_20180815-000607_Video Player.jpg
Screenshot_20180815-000607_Video Player2.jpg
Screenshot_20180815-000356_Video Player.jpg

又到三街直撃

四眼仔上鏡

爬埋牆。。。。勝負已定

支持新聞自由,公眾系有知情權

佢老母臭閪,人地喺街影就得,我喺街影就唔撚得,e 家烚鳩我斯文靚仔、文質彬彬牙,屌佢老母四眼雞仔餅!  (~^o^~)

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

證實警涉毆打瀆職恐嚇年增 50%  監警會:值得關注

獨立監察警方處理投訴委員會(監警會)公佈,本年度經證實及無法證明完全屬實、涉嚴重指控的投訴個案,由上年度的8宗升至12宗,即大增50%。當中包括毆打、濫用職權、恐嚇及捏造證據等。監警會秘書長俞官興指,情況值得關注,呼籲警方正視和嚴肅處理。

其中一宗捏造證據指控,涉及警員截查某人後稱其身上有攻擊性武器牛肉刀,但其後懷疑刀具可能是搜屋時發現。由於無法證明搜出牛肉刀的確實位置,此宗捏造證據的投訴列作無法完全證實。

監警會今日發表2017/18年度工作報告,期內通過1,617宗投訴個案,共涉及2,872項指控,較去年分別增加4.3%及2.3%。俞官興指,雖然投訴個案數量與去年相若,但經調查後,裁定警方有一定程度犯錯,即「投訴獲證明屬實」、「未經舉報但證明屬實」,以及「無法完全證明屬實」的指控,共涉134項,較去年大增35.4%。

警員不恰當使用手提電話的投訴個案也增加,一宗涉及油麻地地鐵站外便利店店主,被偷竊不遂男子刺傷致死案,閉路電視片段很快便在網上流傳。投訴科其後證實兩名警員案發後到現場觀看並拍下相關閉路電視片段,再在社交群組向其他同事分發片段。二人解釋,因犯人仍然在逃,為保障巿民及同事安全而分發,導致片段最終在數小時後瘋傳。監警會認為有關警員行為不當,對店方及被害者家屬不公,投訴警察課亦將投訴由無法證實轉為證明屬實,最終二人收到警告。

另一宗為警員不恰當地使用手提電話錄影,導致片段於網上流傳。一名的士司機報稱,乘客下車時導致車窗碎裂,遂報警求助,警方懷疑的士司機事前刻意調較車窗,意圖敲詐賠償,並安排政府化驗所,為涉事的士做模擬測試。測試中示範車窗如何在車門關上時自動碎裂,惟及後該模擬錄影片段在網上流傳,該的士被形容為「黑的」,司機不滿並投訴。最後調查發現,一名高級督察曾用私人電話拍攝模擬片段,再轉發下屬,二人被訓諭,指控列為「未經舉報但證明屬實」。監警會強調,按《警察通例》,警員若無事先申請,不可用手提電話執行職務。

獲通過的投訴個案中,涉警方疏忽職守的指控最多,佔逾一半,達1,452項,較去年增13%,當中90宗證明屬實,較去年多19宗。其次為警員行為不當/態度欠佳/粗言穢語,涉1,043項,佔36.3%,當中16宗證明屬實;毆打指控數量則排第三,涉181項,佔6.3%。警方最終紀律覆檢10人、警告31人及訓諭89人,共130宗,較去年增47.7%。

回復 (~^0^~) ##8 的帖子

我合法架,你估我 e 家休班警影裙底牙屌你老母! 简直係金句

artlo 發表於 2018-12-6 01:58
回復 (~^0^~) ##8 的帖子

我合法架,你估我 e 家休班警影裙底牙屌你老母! 简直係金句

【警署奇警】 SORRY SIR 連續第二日 持紙牌站觀塘警署

回復 地溝男 ##10 的帖子

條粉腸認真昂車, 上訪啦

你條撚屌四眼雞仔餅,睇吓深水埗 CID 第 5 隊陳警長幾好禮貌,學吓人喇,你條撚屌四眼雞仔餅仲要着住套警察制服,屌你老母! (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

敢唔敢食呢。

今日大撚把人喺深水埗影鳩差佬拍片,又唔見你條撚屌四眼雞仔餅出嚟屌鳩人叫人唔好影,屌你老母!   (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

今年冇咗性誔金多宝,屌佢老母! 😡

2019  買定離手  

登錄/註冊後可看大圖

今年新春金多宝有几多? 🤑

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

佢老母條慰安婦.

artlo 發表於 2019-1-14 21:53
佢老母條慰安婦.

老人錢由 60 升到 65 ,對師兄你有冇影響?  (~^o^~)