[正宗桑拿] 荃灣嘉臨No.77

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上到去嘉臨,問左女仔先,揀定件o岩心水女仔問埋時間,上緊鐘的女仔都唔緊要,有時間我照等,結果介紹左件幾dup得,上兩次試過都幾滿意的No.77

等4-5個字,就入浴室慢慢玩,沖完涼入蒸房,又剃埋鬚,再浸一陣然後就洗頭換浴袍入休息室坐下

到我入房,呢件bg外型都ok,水準就更ok,先係用手指按頸,然後係背同兩邊膊頭肩位同雞翼位,力度同技巧都ok,唔係淨用死力,唔痛但痺,效果ok幾舒服幾鬆

有踩背有響骨,有拗腰有拉筋fing個身,頸都lock埋,推油就推到個背熱晒出埋汗,熱毛巾抹完身稍等一陣洗手,最後係按手按頭,時間剛剛好,報告完畢.
唔明點解正骨要比tips?仲要最少300...

如果一定要比,咁唔好講孖鐘5xx,應該寫8xx...

有手作仔架,所以硬食小費三舊
好玩嗎?
用手機回應 h.wah #6 的帖子

滿天星年代都正骨水加鬼鼠機都七舊半,依家新裝都係八舊幾
依味野永遠都係豐儉由人
小黑9 發表於 2018-11-28 04:12
有手作仔架,所以硬食小費三舊

無手作仔都要硬食小費三舊
用手機回應 qscwdvef #9 的帖子

Jc會睇你係咪熟路嘅老司機定菜鳥,收多啲做少啲邊個唔想

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:19