舉報無良CC

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

舉報無良CC3 _" o5 d% P& U$ M1 U; W: a; H
之前約開一段頗長既時間丶但越梨越衰丶恩將仇報丶係有平D比我(因為我常預支家用解燃眉之急)唯有忍痛舉報惡行。之前仲推介比其他師兄弟丶sorry各位。
1 u- [% P9 U1 n  a2 H* }CC 特徵:
" ?4 J# |9 p/ N/ A& \. q+ `$ L短髪丶食煙、觀塘區人仕、收$1800 1Q、常常headphone 掛頸丶經常遲大到丶放飛機同做得好濫(環吹丶69、中出丶3P•4P乜春都會做)、仲會成曰叫人預支家用。) P0 D/ y& x# e& i- d9 }* E0 d

" B7 }$ B* K' [9 b7 g惡行1:預支家用冇問題丶約親唔係話病唔舒服就男友𥄫住出唔到,但其實同曰經已一早約定其他師兄。/ [* D/ Y* L+ o1 U9 P
4 Z6 R6 O, D. D3 x- H- L4 q
惡行2: 副偈(鮑鮑)有病仲接丶我中出過都仲驚緊有冇手尾,幫襯過既師兄自己小心身體😢
9 O- X; n# {8 B2 o$ M8 h7 n2 P, \$ V1 d
惡行3:做做吓先宊然話要加錢。- X0 G9 s- b8 m0 m. |# D9 d

2 F# h& ^1 U/ D4 n! w- y惡行4:遲一個鐘是基本丶試過一兩次係咁等等等等左三四個鐘話梨話梨最終都係放飛機冇見人
, R" C+ [$ Q; j% S
+ `0 r! w$ \& C9 n1 E3 Q+ F惡行5:恩將仇報、識咗差不多一年丶比較熟所以一路都有照顧下佢丶佢冇錢時買下嘢食丶病帶佢去睇醫生、佢屋企有事都幇手車出車入咁,利用完就反轉豬肚。
' K: u7 B& f1 ^* _& a
  I- d1 J' T: Q+ A想了解詳情可以PM 我。
師兄,你係消費者,cc服務態度差,繼續燒錢係自己既選擇,。你講到咁真係同做兵冇乜分別
回覆 讚好 不讚 使用道具

甘仲成日搵佢?

師兄你驗身未

gaza 發表於 2018-11-26 22:20
8 ~9 W# y/ p! A- B4 @) t師兄,你係消費者,cc服務態度差,繼續燒錢係自己既選擇,。你講到咁真係同做兵冇乜分別
+ f( Y: Y; U2 L' P. a
當局者迷,我認我自己家庭生活不如意丶有D沉船

太貴,冇消費開。。。

Menard 發表於 2018-11-26 22:16 ) Z: [4 M& J5 A1 S4 a+ d+ B: G- t
舉報無良CC
( W' h2 e2 p+ I之前約開一段頗長既時間丶但越梨越衰丶恩將仇報丶係有平D比我(因為我常預支家用解燃眉之急)唯 ...
: ?3 c7 X5 A8 Z, ~8 D& s- K8 g
呢個帖唔似係舉報...1 b8 n0 Y1 x' v! I& ^/ f
似係分享無良CC!

回復 Menard ##1 的帖子
" y8 p# ~/ }4 w) F' m: {& f$ w  |; e) m* g; r+ l
扯啦,仲等乜!

唔會係火火掛?

開佢名等其他ching小心佢有病

Wechat Babybbg_

呢個好似都出哂名架喎~

rider 發表於 2018-11-27 09:22 ' d% e- D+ ^' q& \# a" Q. l
呢個好似都出哂名架喎~
9 f* f) s; `) W; s& F  e
出名乜?

出黎玩唔好攞個心出黎

我約過幾次,平均遟半小時,都可以預左佢會遲,服務唔可以話好好,但態度投入。
+ i  p3 L, v2 b# L* p7 i2 G/ t又唔覺佢有病。不過唔知佢可以中出和幾P。

師兄有情有義!女女咁都利用你,佢真係一生中最錯呢次!