舉報無良CC

回覆 讚好 不讚 使用道具

Menard 發表於 2018-11-28 13:41 & u  [9 G) g0 U- J6 z9 W
我認我係on 9, 但起碼講咗出梨大家可以小心D,有D師兄都PM 我講又係借左錢比佢之後就約唔到了。

3 u( r2 U/ S2 [8 D所以識得玩!記住: "叫雞不過三!" 一食二食再三食後。幾正幾好屌都要轉閪屌!否则屌出感情就濑野!雞就係雞,要醒小小
1 X( p: ]5 `7 _- i

回復 ALAIN ##42 的帖子3 X' S. }# O/ ^; v4 O; f
# K. [5 [1 O. v0 a
贊成 9 I8 l$ E# ]/ {6 C% T
, R  U; \5 |1 Q. S+ L
我都係咁話

不如開名啦

用手機回應 ah_b999 #44 的帖子1 a$ M' a" k) u( _$ o
) `, D! d# b. a2 c) N2 Z2 Y; c
CC 自己已經在#22回咗,使咩開名吖

天邪鬼 發表於 2018-11-28 00:57
; N+ ?7 x  R' E/ S) o, {6 ^中肯講句3 U+ R$ q+ k& y- e: V, R
約出嚟都係你情我願
3 a9 U6 b& @) w' R6 W- A約完放人飛機又真係衰左啲
' y" [5 O) g) w$ R4 f
人人都係咁諗就世界和平

回復 gaza ##2 的帖子
; B; ?9 q' ]  R* I: L" x
' T9 ^& w0 e, i) I+ e: X$ G無錯

hkcooler72 發表於 2018-11-30 23:22
3 o: ~) U: i7 V$ l% {$ @+ ^% |回復 gaza ##2 的帖子
, |" w# z4 C0 \9 N% W/ ?% M
% p- d& |3 w7 }6 ~4 i- j無錯
2 n$ m4 O8 E3 _( a6 _% [
我認我on 9, 講出梨只係唔想有再有耳仔軟好心地既師兄中招。; e" e; d! {/ F7 X

8 [0 O' a4 f" S2 F' h7 `CC wechat: Babybbg_

回復 Menard ##1 的帖子
  p8 _* {4 ^4 l, e  D8 f: {3 n9 x# q- _) M3 _4 o$ B* M- l+ |
師兄,我知道的有位G字頭,港島區,唔會唔同一人?

Menard 發表於 2018-11-26 22:16
4 ^: x+ B. Z$ s7 D" Q7 p/ q舉報無良CC# {' j  f9 I4 W; X( s4 v
之前約開一段頗長既時間丶但越梨越衰丶恩將仇報丶係有平D比我(因為我常預支家用解燃眉之急)唯 ...
1 O$ D( @  S! |7 R
Pm pls

- h( }6 C' \9 k5 P3 u) \/ U
師兄已經PM 你/ c" I' x( H# k2 u
+ E% Z( ~  N: G  M2 H! \
放飛機走數CC: babybbg_

mic888mic 發表於 2018-12-3 06:25 ; E; y' |  V; q: r0 D+ ^& l5 d2 J
回復 Menard ##1 的帖子( }9 U* w7 b4 L- ^* C! h" |4 E
+ d. g% y' ~) H1 ^1 l7 F, b* n; W. `
師兄,我知道的有位G字頭,港島區,唔會唔同一人?

x1 q4 @! Q8 h9 F5 S+ K( J師兄不是呀

所以我最討厭啲港女cc ,ptgf. 出黎做,仲覺得自己唔係雞,所以連妓女基本職業道德都冇,因為佢地覺得自己唔係妓女,只係比人溝,幫緊男人.

支持你
9 d: f2 y% P! u+ v! @: j- K千八蚊1Q 重咁!?

royheatbb 發表於 2018-12-9 23:46 9 M' k" o* L) W% a
所以我最討厭啲港女cc ,ptgf. 出黎做,仲覺得自己唔係雞,所以連妓女基本職業道德都冇,因為佢地覺得自己唔係妓女,只係比人溝,幫緊男人.

( y: Q1 y4 z- E2 Z/ Z! }完全認同 !

本帖最後由 Menard 於 2018-12-20 20:19 編輯 , q- u! ~9 Q7 s! k6 l( \) B1 |
cowme 發表於 2018-12-9 23:59 - ^8 q# h8 }1 Q; Y- j$ D  w. B: [
支持你) ?+ P# G9 `# u4 @, f) |
千八蚊1Q 重咁!?

3 p6 r/ Z4 W6 h% p) O5 G" y0 v& V6 N0 t, N
宜家周街都係入數黨丶Agent 女,加上本人冇乜冒險精神又念舊咪keep 住冇試其他囡囉。(PS.仲欠我錢,加上生無可戀唔怕死)! J' q, X" L$ ]# D: o' w
) l, w2 z. W, M: U' t3 P8 |
飛機遲到有病大話CC: babybbg_

以前試過勁沉一位cc
! R/ p, s' P& d1 t. E2 }/ `$ P. J: N* W- p5 Q3 ^3 w- d
都有十年了  第一次見 已經係我杯茶 mk得黎又靚; H7 ^: o9 \( {- ~& @, P. C
除埋衫不得了 對波我所見最靚
* t. Y' o' I. f2 g. `6 C, h挺而圓渾* ]; ~$ Z/ U. b5 r9 X
反應又冇得頂6 X; R! ~! u  F( g4 @- @
沉都唔係冇原因( _  i+ P! O. K1 O8 t
/ n0 X* e  F9 c- R* G' {
最後當然慢慢冇聯絡+ ~, h, K1 }7 }2 V
佢仲爭我錢幾萬蚊 唉 好彩身體冇野 錢財身外物

稍後會提供更多CC資料同相片,以防再有師兄中伏

royheatbb 發表於 2018-12-9 23:46
( m! x8 _' W, l8 r0 o所以我最討厭啲港女cc ,ptgf. 出黎做,仲覺得自己唔係雞,所以連妓女基本職業道德都冇,因為佢地覺得自己唔係妓女,只係比人溝,幫緊男人.

" U- O1 r  e8 R( K. ^- J師兄你描述得好啱

生活就算唔如意都好,搵囡囡沉船係極度不智,你沉囡,囡只會當你係水泡,出黎玩唔好咁天真,錢事少身體健康事大