[愛嫖交流/分享] 跟77fans去叫G

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見77粉撕話佢崇拜周兄只識屌大妈.叫佢收皮.出左帖廿四小時都係一言堂.
7又7粉撕不要收皮.搞话一四一但你確應改名7又7
我都跟77粉撕去叫G
過落馬洲 IMG-20181127-WA0005.jpg 搭689係永旺落車.就係7又7粉撕所指行入新洲二亍 IMG-20181127-WA0006.jpg 俾幾件企企嬲.最後找到件帶套屌六十.学七又七講環保屌一百.我屌.依件唔知係七又七話冇中出個件.梗係我靚仔.我唔似周兄冇能用.但不及俾周兄屌老作.隻猫.廿四小時九Q 咁犀利.上房.隻G 真係去厕所疴尿尿.H K 住家而家冇嘅踎厕.跟住用水沖西.根住埋床边坐 IMG-20181127-WA0007.jpg 兼鋪定張紙预備中出流精. 就摸我己光脱脱並擎天一柱的陽具.話我碌能好靚.兼好能靚仔.隻西出水唔使搽K Y .就帶我陽具屌西.一插就叫床.  拉高衫叫我揸波.叫我大力的吊.練波搣的.環保吊.真過引.大妈淫声不绝.不斷叫大力吊.吊一陣忍唔到.就学周兄咁顶實西芯.自己陽具未夠班学隻猫吊爆人隻西.但我就係人隻西內爆左中出.件G知我爆攬住我伏在佢上半身在我耳边嘶叫好很high, 俾我係佢陰道喷晒先慢慢掹出陰道.精液泉湧.隻G 用紙塞住隻西一起入厕沖洗.自己则冲一下.俾錢走人.续跟七又七路線叫G

7又7
件大妈中出真係好好吊
你快的去
回覆 讚好 不讚 使用道具

無興趣刁大媽

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

屌大媽中出好爽。

freefreefree73 發表於 2018-11-29 01:16
無興趣刁大媽

屌北嫂
IMG-20181129-WA0001.jpg IMG-20181129-WA0004.jpg 先三毛食嘢
去尾西環保屌北嫂
7又7話百三
Screenshot_2018-11-29-07-51-30-607_com.miui.gallery.png IMG-20181129-WA0005.jpg 我就三百
租七天
IMG-20181129-WA0003.jpg IMG-20181129-WA0000.jpg 夜晚去K.酒吧

我愛朱纷申 發表於 2018-11-29 08:21
屌北嫂
先三毛食嘢
去尾西環保屌北嫂

在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清楚嘅姊姊仔開大足浴店对面養生,問梗係正规,上房搵大妈打飛机,唔係掛,你條7又7去危險足浴店問都係正规,上完房正虧,真正老作青頭仔

我愛朱纷申 發表於 2018-11-29 14:53
在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清 ...

[/si條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.

我愛朱纷申 發表於 2018-11-28 11:11
見77粉撕話佢崇拜周兄只識屌大妈.叫佢收皮.出左帖廿四小時都係一言堂.
7又7粉撕不要收皮.搞话一四一但 ...

76老作猫閪記住以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個客都冇,快的叫人组团,叫搞活佢,
但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠仔

http://141hongkong.com/thread-2106033-1-1.html
[吹水] 性學大師給您的忠告

吃助興藥為搵女, 得不償失 !

chuchucatcat,我愛朱紛申 = 周七七

六十幾歲死老野成日食雄起叫雞,命不久矣!

快啲死唔係再係神州版獻世!!!

屌大媽