越南妹Baby波大好揸手,吹得瀨得仲好砌得,令人回味無窮...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

噚日去咗老尖食飯,之後無無聊單拖行去發利大厦洗樓,比我見到個條眼大大對波仲幾大嘅女女,個樣有啲鬼鬼哋幾靚女下,喺門口傾咗兩句原來係越南妹嚟嘅,個名叫Baby好後生下,新嚟到開工無耐,新鮮運到就馬上入閘啦!入去之後Baby就幫我除衫褲一齊入去沖涼,入去侍浴好得,洗得細致又有心機、波推擦背夾腸玩到足,樣樣都咁正,又水中簫,佢吹簫好鬼正,一吸一啜,一吹一含,奶袋含旦,深喉磨碌野,好鬼爽、定力少D都唔掂!之後抹身就一路攬著入去唔放一路揸住波上床,再俾條JJ Baby 吹,Baby含左一陣之後,對眼笑淫淫咁望住我,趴喺我身上攬住我,個咀仔啱啱好錫我Lin頭,佢條脷再慢慢好柔軟靈活咁濑我全身,濑到我忍唔住打咗個冷震, 之後Baby個櫻桃小咀再將我條JJ 吞吞吐吐,條脷好似條蛇咁舔我支棍,我就輕撫捽佢妹妹,見佢下面開始起水。上套後溫柔地慢慢插入去,Baby嘅叫聲真係好好聽,我不停地出出入入Baby 個窄窿,慢慢佢就用對腳夾住我條腰叫要我插入D,我都抱緊佢, 壓住佢對奶,真係好軟棉棉好正,一路插一路望住對奶搖搖下,視覺真係好正感覺好爽,聽到佢既叫聲加大,我就加快抽插左一輪,即轉姿勢,反轉Baby後面入,屎忽趷起好好推,夠晒淫蕩,推左一陣Baby嘅淫蕩叫床聲巳越叫越大聲,小弟實在忍唔住被Baby個妹妹仔夾爆左,爽到腳仔都軟埋,大家互抱休息,最後大家攬住抖下、再沖涼俾家用錫錫走人。; [" C5 ?0 T1 \1 G1 K- w# j5 M
50a3f8(1).jpg b71d71.jpg
正女推介,值得支持!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 苍白的蓝天 ##1 的帖子
: ]0 {* [3 j; ?* @, g+ J- [' s8 u7 ~! L5 Q/ J* q
好似好正

囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

真係乾柴遇到烈火,爽到無朋友!

呢條女真係幾鬼Sexy喎,真係巧吸引!

樣靚身材好,一定要支援。

咁索點可以唔去試?

身材吸引, 性感誘人

5 q6 y" A6 ?- T/ L2 H- K- L3 X1 O* M5 T
報告很精彩

人正波正,必食之選!

回復 苍白的蓝天 ##1 的帖子) w0 L; ^/ n' Y2 t0 ^* B" z, y

% Z. H% ~8 W* Z9 l好吸引...另人想入非非

有機會要去試試先至得

唔錯,有前有後,吉死罷就

回復 苍白的蓝天 ##1 的帖子% [( k* ~! @  s: Q
% U3 p' {! F) d
好似好得咁喎

咁正!一定要去試下先得

回復 苍白的蓝天 ##1 的帖子7 y$ q# U! _6 F/ b

' x0 h6 j5 r+ \$ t6 Q# ]3 B多謝師兄分享報告

回復 苍白的蓝天 ##1 的帖子2 t; ?& C7 _8 A9 |2 m
$ ~/ ^9 M* w9 C$ P- m; g
流鼻血呢

( A2 C3 N/ [: w8 ]3 j( h, I- e* M7 R/ R8 Y# y! t
報告很精彩