[援交女友(PTGF)] 高質beetalk女 寮國女 2K per 1Q

簽到
佢開我2500/q……
回覆 讚好 不讚 使用道具

* m; X  F6 T  c
& _* g0 p  Z4 j+ X  X& j# P回復 new ##1 的帖子
0 n# f2 r0 [" F3 {( _( m, X$ X- _2 A; L9 |$ V' V$ n  ]3 Y
請問用什麼語言溝通?" |% n. ?3 r6 M+ w$ _
' C9 f/ X0 A' w1 b/ Z( `
我真係唔知寮國人乜嘢價, 2000/q 好似貴咗D
! s$ o" n% ^: s2 L  e
  U5 q1 v' o9 u% f; u/ b' p& n但柬埔寨我就玩過, 300美金一晚過夜

* I9 R9 h, V% ^  o1 }冇架。尼啲巡回雞。客路本來就唔係本地人。係揾鬼佬水魚。所以係開尼啲價

new 發表於 2018-11-29 18:48 ( i' K) @4 V6 a" w# l
詳程唔講太多,女女只在香港逗留2星期,上次黎我自己已翻食3次,女女係寮國人,身型fit爆,做平面model,但價格有點貴,$2000 per q
" a, e5 t% I9 B& Q1 `- J& Swechat: richgirl66
* u/ X6 c/ V  l0 M/ l  k
好吸引!

new 發表於 2018-11-29 18:48
: ^" v7 _6 f- v- }* f詳程唔講太多,女女只在香港逗留2星期,上次黎我自己已翻食3次,女女係寮國人,身型fit爆,做平面model,但價格有點貴,$2000 per q" o' S) H7 s. \+ ?+ |! B: T
wechat: richgirl66

8 w* q4 E, i$ Z0 d1 [8 P有咩服務?

有冇詳情

食水咁深

去寮國食都無咁貴

寮國雞都開到二仟!無話可說……咁D鬼妹北妹同馬拉咪要開到四仟先啱数?

可惜打假波
; b2 ]3 u4 Z+ P; Fnmcot

佢開我2500仲要打假…no way

打假波?

依家d鬼佬出手咁高架咩 沒可能

有無得車呢?

new 發表於 2018-11-29 18:48
( D9 D7 p' h* u0 o詳程唔講太多,女女只在香港逗留2星期,上次黎我自己已翻食3次,女女係寮國人,身型fit爆,做平面model,但價格有點貴,$2000 per q1 J5 K# m5 J- f% U7 k5 o8 }8 g0 H
wechat: richgirl66
8 F8 A1 }) ~: b7 S5 w9 k) u* ]) J
真波定假波?

catalyst 發表於 2018-11-30 09:52
( w; W0 G5 t$ {; j! p可惜打假波- ?! M+ ]! e7 I- i3 L
nmcot

& O- G0 _, l' S7 w! t8 ^  _0 Z) Y睇得出定驗過貨?

假波點值得2500呢

abcdefghi 發表於 2018-11-30 18:03 , V/ G( b) v  x- ^7 h
睇得出定驗過貨?
( p: N' u  F8 O( r/ ?
Wechat有相睇得出