[賽後報告] d1 薄沙店, 自己執生 !!!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

https://ampe.vnexpress.net/news/news/70-drug-users-sex-workers-detained-in-saigon-downtown-raids-3845614.html

多謝分享。一郡幾間 Ktv 包括薄沙店在內次次出事都系與毒品有關。而客人多數系本地人及美國返來的越僑 。唔班士豪肯洗錢,又識話。我有去都系中午玩幾個鐘,夜晚真系唔會去。
薄紗店就是比較貴
淺嚐即可
呢排大家都稳阵d好
super scare
謝謝分享。見到都驚
無交保護費?
Thanks for Sharing
毒品say no, 外地玩真係要小心
上星期先系d1坨地薄纱场连玩两晚,第一晚撞正公安查牌,d小姐百米冲刺出房,我地系房斋坐左半颗钟等例行检查,霖翻都搞笑。
要是歹運遇到公安臨檢,一般要怎麼個應付法?

回復 yynbcn ##12 的帖子

如果你無毒品,無比當場捉到有女全祼在你房中跳舞或 搞緊淫亂party 基本上無事。你就坐定定繼續自己飲酒,等D女返來或者 等公安做完嘢埋單走人. 店係攞正牌做生意冇乜行差踏錯誤唔會啦你。以上条K女自己講比我知, 以及有朋友親身經歷. 我無自己就未撞過.
多謝告知
austinpower 發表於 2018-11-30 02:49
多謝分享。一郡幾間 Ktv 包括薄沙店在內次次出事都系與毒品有關。而客人多數系本地人及美國返來的越僑 。唔班士豪肯洗錢,又識話。我有去都系中午玩幾個鐘,夜晚真系唔會去。

自己雖然無吸, 但重點係最怕隨時無辜比差老帶返去驗毒, 甘就無引 !
都係小去為妙, 況且呢幾間場串台情況又嚴重, 唔值得搏 ....
abd1234 發表於 2018-12-1 00:50
上星期先系d1坨地薄纱场连玩两晚,第一晚撞正公安查牌,d小姐百米冲刺出房,我地系房斋坐左半颗钟等例行检查,霖翻都搞笑。

我上星期係5區 BEER om 都有遇查牌,囡囡雞飛狗走鞋都掉埋,怕走唔切!
最後差老都無入到房查我地,20分鐘就正常番曬 
austinpower 發表於 2018-12-1 23:57
回復 yynbcn ##12 的帖子

如果你無毒品,無比當場捉到有女全祼在你房中跳舞或 搞緊淫亂party 基本上無事。 ...

多謝越王正解! 
回復 tai-r ##17 的帖子

最新消息,二個場暫時關閉. 都唔係第一次,不過以往都係幾日就可以開返。
那要是在按摩店裏,正是妹妹袒裎相見之時被臨檢又會怎麼樣,應該不會這麼倒楣吧

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:16