[浦點交流/分享] 廣州新開摸摸舞廳體驗記

回覆 讚好 不讚 使用道具

77fans 發表於 2018-12-1 23:20
yes, very very very good feeling

[/si條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.一

回復 77fans ##33 的帖子

$150~1個鐘即係可以找個伴舞摸一小時嗎?還是一定要跳舞在舞池中才能摸?
(其實我唔識跳舞,但十八摸就非常純熟)

以下內容轉自越秀吧 7bf195529822720e505bb7ae76cb0a46f31fabd7.jpg 29b3ccea15ce36d3a391d66437f33a87e850b1d7.jpg d5e9cb1b9d16fdfa03f993bab98f8c5495ee7bd7.jpg d38d82d6277f9e2f33a0485c1230e924b999f3d7.jpg d91e922bd40735fa196a1bed93510fb30e2408d6.jpg

看來有很多長腿

多謝分享

回復 77fans ##1 的帖子

有冇下文呀

grass2 發表於 2018-12-3 00:36
回復 77fans ##33 的帖子

$150~1個鐘即係可以找個伴舞摸一小時嗎?還是一定要跳舞在舞池中才能摸?

隨你坐又得跳又得!

77fans 發表於 2018-12-1 23:20
yes, very very very good feeling

si條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.

grass2 發表於 2018-12-3 00:58
以下內容轉自越秀吧

看來有很多長腿

越秀吧現場報道?哈哈哈哈哈!

謝謝herman兄支持!

wing3363 發表於 2018-12-3 02:01
回復 77fans ##1 的帖子

有冇下文呀

自己同女私約外出爽呀!問過現場狼友説市場價約5-6魚發一炮!

thank you for the report but I can not see anything

EDXC 發表於 2018-12-3 16:02
thank you for the report but I can not see anything

thanks for your support, please try to clean the IE or chrome cache!

77fans 發表於 2018-12-3 15:33
自己同女私約外出爽呀!問過現場狼友説市場價約5-6魚發一炮!

[/si條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.一

看官方微信有打廣告, 琴日有個中國旅遊小姐入圍佳麗黎舞廳客串,今日就有三個大連的微X歌舞廳東北佳麗黎客串,
好想去見識下,但平日要返工費時去, 都係等周末放假先去昅下!

77fans 發表於 2018-12-4 22:23
看官方微信有打廣告, 琴日有個中國旅遊小姐入圍佳麗黎舞廳客串,今日就有三個大連的微X歌舞廳東北佳麗黎客串,
好想去見識下,但平日要返工費時去, 都係等周末放假先去昅下!

客串一小時俾150揸波摸閪?

77fans 發表於 2018-12-4 22:23

你條76老作猫閪分身七又七
都唔想笃爆你
個场入便点.有冇枱坐
的囡自己埋來.定自己埋去叫.
坐一個鐘俾錢先定玩完先俾
你條老作閪
作沙咀酒吧仔出团
沙咀酒吧仔無间有房
你條76老作的相
間房尚大個酒吧仔
吊你七又七
老作猫閪分身

上周末話有消防檢查,卡位全要長期開射燈長照!大家可以唔使去啦!浪費時間呀!

多謝分享

有哂地址,唔錯