[華南地區] 廣州新開摸摸舞廳體驗記

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日放假北上去左廣州玩,之前見有版友介紹的上個月新開摸摸舞廳,就系白雲區近機場果頭,知道了即過去體驗一下。

夜場開六點半到凌晨十二點半,我下午五點幾到,先去附近食餃子同牛肉拉面,食飽飽等開場就入去,而家新開場期間免入場費30元,存包要收兩元。

入到去地方幾大裝修新幾乾淨,夜場見約有三十多個伴舞,收20元一曲(黑燈5分鐘一節計)或150元包一小時。

囡質還可以,但沒昆明的摸摸舞好,觀察左一陣挑左一個大波細粒福建妹,穿低胸T加迷你裙,可跳辣身舞,上可伸入去摸捽蓮,下只可隔底摸,可小車及坐上大脾親熱。

感覺蠻不錯的,就是比昆明十元一曲貴,及女不多及質素及尺度比不上!喜歡摸摸舞的師兄們可近近地去玩下。

交通:坐和諧號到廣州東站,再轉地鐵到2號綫江廈站,落車坐便民電動車2元,到總站yh城商場門口便見到一樓大招牌。

營業時間:午場13:00 - 17:30    晚場 18:30-00:30
試營業期間,午場與晚場中途不清場。

補充內容 (2018-12-6 11:42):
上周末話有消防檢查,卡位全要長期開射燈長照!大家可以唔使去啦!浪費時間呀!
想約埋周兄同朱兄齊齊上廣州十八摸,摸摸摸……摸個痛快!

在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清楚嘅姊姊仔開大足浴店对面養生,問梗係正规,上房搵大妈打飛机,唔係掛,你條7又7去危險足浴店問都係正规,上完房正虧,真正老作青頭仔
我愛朱纷申 發表於 2018-11-30 07:13
在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清 ...

朱兄!朱兄!快上黎廣州摸摸舞廳!一齊去十八摸!摸摸摸!
77fans 發表於 2018-11-30 08:43

信76
真76
76分身做76
77fans 發表於 2018-11-30 01:40
今日放假北上去左廣州玩,之前見有版友介紹的上個月新開摸摸舞廳,就系白雲區近機場果頭,知道了即過去體驗 ...

老作猫閪分身七又七
今時掃黑除惡十号颶風,
边間舞廳敢学
你老作咁形容經營
七六老作猫真七又七
謝謝分享

謝謝hxy3988兄支持!
廣州有咁好快深圳都會開
四眼鷄丁 發表於 2018-11-30 14:30
廣州有咁好快深圳都會開

我都想深圳快d有呀!到時上去玩又近又方便!
77fans 發表於 2018-11-30 23:44
我都想深圳快d有呀!到時上去玩又近又方便!

Screenshot_2018-11-30-13-30-32-184_com.android.browser.png Screenshot_2018-11-30-13-30-14-668_com.android.browser.png Screenshot_2018-11-30-13-30-00-737_com.android.browser.png
77fans 發表於 2018-11-30 02:40

一條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應./size]
看官方微信有打廣告, 琴日有個中國旅遊小姐入圍佳麗黎舞廳客串,今日就有三個大連的微X歌舞廳東北佳麗黎客串,
好想去見識下,但平日要返工費時去, 都係等周末放假先去昅下!
77fans 發表於 2018-12-4 22:46
看官方微信有打廣告, 琴日有個中國旅遊小姐入圍佳麗黎舞廳客串,今日就有三個大連的微X歌舞廳東北佳麗黎客串,
好想去見識下,但平日要返工費時去, 都係等周末放假先去昅下!

客串俾150元一小時揸波摸閪?
信76
真76
從來76分身信76
上周末話有消防檢查,卡位全要長期開射燈長照!大家可以唔使去啦!浪費時間呀!
77fans 發表於 2018-11-30 08:43

回復 77fans ##1 的帖子

請問知唔知珠三角地區仲有無摸摸舞廳?
77fans 發表於 2018-11-30 02:40

老友件酒吧囡牛一.包左佢間布吉酒吧仔noon K
條7又7粉屍老作摸摸舞可即埸打飛机.正殺頭生意
三條入場费.唔好話條粉屍作買一送二.仲可以網上搶免费票.
五十客.五十囡.俾足錢入场都係三千
但要黑燈要五十卡座.又舞池
黑廳冇招呼.酒水.阻人摸閪濕九
七六今時今日三千真係好能大
大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍
講完
講返去布吉酒吧仔 去到十幾廿人.又唱K .又食野.主人家身份酒吧北嫂.梗分返件囡俾我.食.唱.玩一輪.人齊.切蛋糕.食完旦糕唱玩到五点散会俾返间場執好做晚场.我同條囡梗狼情妓意.去老亍如家整個時鐘開Q
  件北嫂仔,OK喇,除3見著鲜红內衣套,好,34堅挺中波,濃密髪菜厚唇生仔鲍,先入浴.啜蓮的,跟住,囡坐厕疴尿 就塞鸠囡含撚,玩一陣.抹身上床.我要瀨閪,囡訓上床m腳叫我乌身埋去瀨囡隻多毛c9仔閪,條囡俾我瀨一陣再毒龍 再啜閪唇就發晒姣,閪水標出,囡隻gap好能好味,69.插囡lin頭,俾囡捉住鸠話……我要,
  由囡揸鸠帯入屌閪窿,水多閪.真軍,塊系真好屌,又配合,我瀨下閪, 插下gap,揸住囡波.啜lin,玩閪的,大家好high,囡典床叫,夠引,我亦伏身顶住子宫颈chog,chog 將米青弹射入子宫  ,缠绵一陣起身,入浴洗完再上床攬到夠,温響下抄牌扮不捨,穿衣大家一起走人
摸舞還是去昆明吧
黑燈砂舞廣州都有得玩?雖然冇得X,都幾刺激

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:08