[其它] 弘大 Kiss Room 艷遇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期去了首爾, 第一次去了 Kiss Room.
首先時間我選了1 小時, (8000W), 先比銭前台後就去toilet刷牙,
之後就在細房....有個韓妹裏面..
個樣身型OK, 年約 23-24, 對眼勁似宋芝龄..
先行大家在房内再 漱口水漱30秒(韓女要求), 再用酒精膏擦手..
倾一陣就大車, ,同佢車好好feel,.... 但佢 唔做口, 只係 HJ, 我最後也給了50000W .

過了倆日好懷念個韓妹, 再去揾番佢.....又來一次車輪, 今次全程車, 無打 出...(但我好好 feel, 照比 50000W.) 佢好開心, 因為佢原先想無打算收...

到了 回港前 下午, 再揾多佢一次,(第三次揾同一個女) 因為 身自已好鍾意同佢打車輪, 好好 FEEL,
見倒佢好開心, 又係一個鐘, 但今次過程中佢叫我等一陣, 在無事先倾之前佢出了去拿 0.03入來, 之後就車住做.....
今次好開心, 女女也好好 feel....大家好似産生一程度上好感, 作為大家良好回憶咁...
最後我都比了 100000W比佢做 TIPS....
之後果晚深夜機回港

Thanks Ching.
回覆 讚好 不讚 使用道具

最緊要啱feel。

開心最緊要

回復 taka_007 ##1 的帖子

三次搵同一條女,沉船啦。

师兄运气不错 遇到有feel的妹子

Thanks for Sharing

Thanks for sharing~
可有店名分享?

taka_007 發表於 2018-11-30 01:57
首先時間我選了1 小時, (8000W), 先比銭前台後就去toilet刷牙,
之 ...

另外更正一下, 係80000W 一小時,(打錯了話(8000W) 其實係不足一小時, 其實只有 40-45 分鐘

都唔錯咁

same girl no fun though

patnss 發表於 2018-12-1 01:25
same girl no fun though

ok la....我眼中有feel 係重要嘅.
當然分3個不同 女都正.

最緊要啱feel

Thanks for sharing

taka_007 發表於 2018-11-30 01:57
之 ...

请告知店名谢谢

hawklaw 發表於 2018-12-3 15:23
请告知店名谢谢

實話說知道店名並沒有什麼大用。
韓國幾乎沒有那一間 Kiss Room 只有好評而沒有差評的,
(這裡是指「不會說韓文的外國人能去的店」)
差不多所有的店家評價都是有好有壞。
就算師兄去了同一間也未必會有好結果,甚至遇到同一個妹子也未必來電。
反正價格便宜嘛,多走走,總會遇到有「感覺」的  ;-)

回復 ilovejapangirl ##17 的帖子

同意。
适合的才是最好的。

ilovejapangirl 發表於 2018-12-4 00:35
實話說知道店名並沒有什麼大用。
韓國幾乎沒有那一間 Kiss Room 只有好評而沒有差評的,
(這裡是指「不會 ...

師兄呢句真呀,
我去果三次, 每次都OK 又有feel.
但我朋友就.........

第一次我係同朋友一齊去, 其中店内另一女仔 對我朋 友service一般(我估係我朋友問题,  0據朋友説過程又無乜大車只是蜻蜓點水, 同我朋友話要收 80000W, 只有HJ, 我朋友又ON9 只有俩張 50000w, 佢無找到比我朋友...   我事後我朋友比我笑足一日.....

第二次我唔理我朋友自己去

第三次朋友又同我一起去. 不過佢縮骨又 孤寒., 只選 半小時  我當然一小時啦,
今次佢係另一個女仔, 都係比了50000w hj, 但起碼有得車

真的要看運氣. 但遇到有FEEL, 好似師兄這樣追3數日,也很好享受