[TS專區] 10&11月 trip系列 - London Calling [警世文] [純文字討論]

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上得山多終遇虎,此恨綿綿無絕期

歷史話俾我地聽,有探索精神嘅人好多時下場都唔會太好

大航海家麥哲倫喺菲律賓被土著所殺;
支持日心說嘅伽利略被終生軟禁;
試新Gogo bar嘅小弟喺Nana中伏

呢間bar叫London Calling

話說喺呢兩個trip嘅某一個夜晚,由於之前已經喺Cowboy某間相熟嘅bar連續玩咗兩晚 (順帶一提,其實已經好耐無去過B記,嗰兩晚入去坐咗陣,X,好似行緊年宵咁,有睇中女女都好難請佢過黎培養感情,呢間真係短時間內唔會再去),所以呢晚就過咗Nana望下。

如果命運能選擇,我會選擇留返喺Cowboy

老規矩,去到Nana總會喺2樓某一兩間bar飲下酒𥄫下女先。另一個老規矩係我未試過喺呢兩間bar帶女女走,次次都係飲一兩支酒就埋單走人,估計Mamasan應該就快會喺我枝酒裡面加料。

飲到咁上下就開始獵食。

好多時,你自以為係獵人,其實你只不過係其他人眼中嘅獵物,仲要係好肥嗰隻。

落返1樓,直奔R2,入到去望一眼,裡面客少女更少,唔好意思我都係出返去做野先。行過兩步去隔離鋪,諗住返食偽韓妹,但Mamasan話唔喺度,其他女女都唔係好睇得上眼,只好再次敗走。

上帝關上一道門嘅時候,總會為你打開一扇窗,只係你永遠唔知道呢扇窗會送你去咩地方

就喺我諗住離開Nana返蛇美做最後掙扎嘅時候,有兩道強而有力嘅臂彎捉住咗我

喺bar飲酒都要俾警察拉?定係我遇上咗黑警?

扭轉頭一望,係兩個女女。

望真啲,一睇就知係LB/TS (超級整容樣,高,骨架唔細,請師兄幫忙證實)。呢兩個妹妹一個短髮日系,一個偽韓妹,樣黎講真係靚過晒其他bar嘅女,貪圖美色嘅我好自然就俾佢地扯咗入bar。

入到去見到得幾枱鬼佬師兄客,台上有3, 4個女女un緊,樣都係幾靚,但我就唔係好分得出邊個打邊個。 坐低叫咗酒同LD,兩個妹妹一左一右不停地抽我水,所謂來而不往非禮也,大家不停地咀同摷,個場面都幾壯觀同淫亂,嗰幾個鬼佬師兄仲好似睇緊Hollywood大片咁望到實一實。玩咗一陣waitress送酒過黎,順便遞咗張卡俾我,寫住 1000 (BF,好似係1000,有錯請師兄指正) + 3000 = 4000B。4000B,其實我係ok嘅,見妹妹咁熱情咁好玩,我都開始諗緊帶邊個走。呢個時候,waitress就做手勢叫我兩個都帶走。3P我真係麻麻,年紀大邊有咁好體力,所以我都同兩個妹妹講我只帶一個ST。日系妹妹呢個時候就用0.01秒 (唔係套)同我講,你可以帶一個走,但另一個要俾1000B做tips。WTF,由我坐入間bar到日系妹妹同我講呢句說話,中間應該隔咗4分鐘左右,4分鐘收我1000B你不如去打劫。呢場貿易戰擾攘咗一陣,最後達成協議,500B for 我唔帶走嗰個。貿易戰後我扮未揀到帶邊個走繼續抽多陣水 (其實酒送過黎之前已經決定咗,師兄們即管估下我帶走邊個,估中無獎 ),但都係玩多幾分鐘就俾妹妹催埋單上房。揀定咗之後俾錢,當選嘅妹妹去換衫,落選嗰個就上返台un (我唔可以稱呢啲做跳舞),仲不時擺出個表情動作要我聽日再黎帶佢走。

當選嘅妹妹好快就出返黎,咁得意你著件睡衣咁嘅衫出街嘅? 之後妹妹拖住我上2樓,我先知佢想帶我上Nana啲房直接開波。嘈咗一陣,妹妹死都話唔去酒店,算啦咁嘅情況返到酒店都唔會好玩。咁跟佢上咗去開房,交低300B,就入房除衫沖涼,無錯係入到房即刻捉我除衫然後推我去廁所沖涼。沖完涼抹身,上床,咀兩野就鍚身,鍚兩下就上套含,含幾下就騎上黎,騎幾下又話要男上。中間我叫佢含多幾下,佢就真係係咁意含多3,4下。成個流程妹妹動作嘅純熟,手法嘅快捷,簡直令小弟嘆為觀止。做到後尾已經無晒癮,求其望住個靚樣出咗就算。

做完沖涼走人,仲夠膽死問我攞tips。嗰一刻我嘅感覺就好似你打劫完我仲要我講多謝一樣。咁我當然睬佢都傻啦,於是佢黑黑地面出門口,各自落樓。成個過程應該半個鐘左右。

其實我唔介意你係TS,唔介意你整容,唔介意你r tips,但係唔該可唔可以俾返少少職業道德呢。

事後諗返起呢間野好似都有其他泰國版嘅師兄有提過中伏 (唔知有無記錯呢),不聽師兄言,吃虧真係在眼前。

人不中伏枉少年,我唯有咁安慰自己。

各位師兄有機會行到嗰個位就小心啲啦,唔啱呢種玩法記得唔好俾啲女女扯你入去。
回復 akatsuki79 ##1 的帖子

CHING, 係唔係上樓梯右手邊嗰間TS BAR. (STRAP 好似甘串法) , 我之前見到D女係靚, 不過見D POST 中伏多, 所以都係遠觀, 我寧願行入D 嗰間LB 坐下重好, 唔R DRINK 又可慢慢飲, 一D都唔催人叫野飲
回覆 讚好 不讚 使用道具

SORRY 。 CHING 睇唔到已出BAR 名

徐福都係探險嫁…仲去埋日本做天皇(傳聞🤣)探險都可以有好下場嘅🤣
London calling 有個龜婆識講廣東話,成日行過都屌7佢,叫佢講返泰文🤣

alexau 發表於 2018-11-30 14:48

SORRY 。 CHING 睇唔到已出BAR 名

London calling係半妖半女…nana唔止一間有TS唷🤣

去Nana嘅短鐘房就預咗係咁,所以有D吧如R果幾間,BF時已經講明返酒店加多五百,如果熟客或酒店喺三兩分鐘步程可以唔加,返酒店嘅服務點都好D,一來除非你住D兩舊水賓館,房間環境點都好D,二來一定冇人拍門摧鐘!

回復 alexau ##2 的帖子

間野叫London Calling, 喺R2隔離

回復 bangkok_hero ##4 的帖子

Straps反而冇入過,恐怖傳聞太多
不過我成日喺樓梯口個垃圾筒食煙順便𥄫野

回復 Kimchen ##5 的帖子

我係屬於黑仔嗰類嘅探險家

回復 Kimchen ##6 的帖子

Kim兄呢間野有真女架?

回復 dellwtko ##7 的帖子

啤酒師兄今次係連拍門催鐘嘅機會都無
女女行動太迅速😂

akatsuki79 發表於 2018-11-30 15:52
回復 dellwtko ##7 的帖子

啤酒師兄今次係連拍門催鐘嘅機會都無

佢就係唔想比人摧鐘,所以同你速戰速決

回復 dellwtko ##13 的帖子

我覺得係小弟個樣太似水魚所以女女想拿拿聲解決咗就算

akatsuki79 發表於 2018-11-30 14:21
上得山多終遇虎,此恨綿綿無絕期

歷史話俾我地聽,有探索精神嘅人好多時下場都唔會太好

nana plaza其實我個人已經半放棄,不為什麼,因為越來越劣幣驅逐良幣
STRAPS不用提,右邊2F的DC10的強拉人進去消費也不見有改進過....
正女店也沒好到哪去,整個NANA PLAZA只剩下R2跟Angel witch還好一點
剩下的不是進去一直要tips,不然就是不選女就惡言相向或出言嘲諷
女女服務也越來越敷衍了事,早已經不再是每回BKK必去的選擇了

回復 flymonster ##15 的帖子

DC10嗰個位我行都唔敢行埋去
有幾間坐下睇下女都幾好嘅,不過唔好expect女女質素好高囉

當買次教訓嗱, 以後都係唔好入這幾間鋪

回復 代仔BA ##17 的帖子

有時中下伏都未必係壞事嘅
當學下野見識下囉

差D以為又係R2食TS

R2 其實係一樓定地下個間?