[TS專區] 10&11月 trip系列 - London Calling [警世文] [純文字討論]

十分欣賞冒險精神
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ts我仲未接受到

回復 Mr.TT ##19 的帖子

R2都食到我只能夠話自己同TS太有緣

回復 bagadlllmcfh ##20 的帖子

地下
OB隔離

回復 Thai8899 ##21 的帖子

High risk high return

回復 ii882000 ##22 的帖子

咁師兄記得唔好入錯

师兄 中伏啊

回復 Now诚 ##27 的帖子

驚一事長一智
當俾學費

那天我帶朋友入straps,那時候已經差不多1230半夜了,進去那時已經同mamasan講只是喝酒罷了。然後那個好7樣衰的mamasan就來r野飲,ok沒問題,但是它要兩杯。
其實兩杯不是問題,問題是態度和我原則問題,那種態度語氣好像我欠它兩杯那樣。真的dllm直接賣單走人,走時候還要搶tips,之後還要嘴淼淼那樣講我們。正仆街

London Calling之前一直想去,但估唔到會發生好似CHING你呢種情況...   
不過話說 11月中入佢隔離間OB都發生左D不太愉快的事...第一次比鵝R tips,仲要係件混血鵝...

london calling上次帶過囡囡走都覺得中伏,一出鋪頭門口就變面
唔肯去酒店(wtf...我住soi6咋),焗去短鐘房

多少有啲血向下衝, 失去左判斷力啦

其實CHING二揀一, 有哂優勢, 應要佢地俾最好條件那個至同佢出街, 事前要講明去酒店定去樓上

BAR FINE一般LB都係700, 開口叫一千都多左

回復 bangkok_hero ##29 的帖子

搶tips又真係幾pk
呢間野都係門口𥄫下算

回復 zilinlee ##30 的帖子

師兄點被女女r法?

回復 jose23 ##31 的帖子

Exactly
死都唔肯酒店
其實我都唔係住得遠,Soi 15

回復 starbuster ##32 的帖子

我係一開始已經睇中其中一個,所以其實唔存在選擇
都係自己衰貪圖美色
BF1000都算,起碼明碼實價寫咗喺張紙度
我喺Cowboy成日去嗰間收我1500,都唔知是咪一路劏緊我,不過玩得開心就算

多謝師兄分享,學到野

akatsuki79 發表於 2018-12-1 11:49
回復 zilinlee ##30 的帖子

師兄點被女女r法?

一開始入到去我都係請左啊韓妹過來飲杯LD吹下水,當時仲早我同佢講話行多幾間吧先如果夜D冇plan再翻過來穩你,期間佢一直都好好態度,飲完杯LD之後叫我慢慢坐下睇女跟著就行開左。  
    之後就係惡夢嘅開始,有件混血樣嘅主動行埋來問要LD,雖然佢唔係我鍾意的類型甘我都冇所謂反正都係一杯啫米當吹下水囉,之後佢好主動拉我隻手指入佢屎忽窿又主動嘴埋來,之後又叫我ST(佢話自己澳洲混泰國,ST3000,韓妹先開我2200翻我酒店,下次trip再去的話真係要帶韓妹走)甘之後我都係話宜家仲早等陣行多幾間吧先,但係甘樣婉拒之後佢都冇走,飲完一杯話再要多杯,甘我自己杯嘢飲甘岩又飲完甘米順便叫埋囉...之後如是者再問我幾次帶佢去ST,我就say no,然後佢就好似變臉甘即刻問我攞tips,甘我米攞左銀包入面幾張100佢囉...點知佢仲話「actually 500」同我講話如果我一早話唔帶佢ST佢去其他日本客的台D tips都唔止500...呢句真係激氣,我都一早暗示左唔ST啦加上佢個樣應該都唔係亞洲客人會鍾意個款,佢唔過來我度分分鐘成晚吃白果都似....之後米當場唱開張1000比夠500佢就埋單走,件鵝話自己係OB做左兩個月,No.11,去OB的師兄注意了。
     之後去左cockatoo穩左件順眼的,一坐低就叫我BF佢,話之後比幾多up to me,都算係滿意的一晚。

zilinlee 發表於 2018-12-1 15:10
一開始入到去我都係請左啊韓妹過來飲杯LD吹下水,當時仲早我同佢講話行多幾間吧先如果夜D冇plan再翻 ...

其實真係唔建議各位師兄息事寧人嘅做法…
講真500thb唔係咩大錢,但佢地成功左一次,下次就會照辦煮碗…
慢慢就會習定成俗,所以尼兩年啲gogo bar態度先會越來越差😅

玩價曬啲物價,華人真係幫兇,因為普遍華人都面皮薄,同埋覺得一次半次唔係成日去無所謂…
但就會影響左啲成日去嘅人…即係小弟我🤣
純粹呃水吹,不喜勿插🤣

非常頂㽼嘅中伏遊記,師兄咁嘅心態,玩盡天下美女。