樓主: chuchucatcat

[華南地區] 睇賽車,唐家,拱北,濱海小区G地,五條大媽

上房間,北嫂上床除下底褲'問 真操 是 上床在砲位墊紙巾,哪高上衫露,文胸,北嫂的閪窿,陰唇很美很少系毛,差,真操 即不用帶上避孕套,直插入女人閪窿,先外揸文胸,再伸手文胸內揸波搓的,文胸緊,推不高,拉不低,囡卅多歲,幾好樣,係最近中出五十文G以下最正

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

我愛朱纷申 發表於 2018-12-8 04:34
上房間,北嫂上床除下底褲'問 真操 是 上床在砲位墊紙巾,哪高上衫露,文胸,北嫂的閪窿,陰唇很美很少系 ...

76老作猫閪記住以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個客都冇,快的叫人组团,叫搞活佢,
但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠
chuchucatcat 發表於 2018-12-8 12:58
76老作猫閪記住以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個客都冇,快的叫人组团,叫搞活佢,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-8 11:05

重好意思再開分身搞事,

chuchucatcat 發表於 2018-12-9 15:01

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠仔
chuchucatcat 發表於 2018-12-9 19:12
但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠仔

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2018-12-4 08:18
過港珠澳睇賽車先去唐家企亍超市,死晒,內地現真只有中出北嫂。大妈比H K好,唔啱,後生仔
最好睇下141代 ...

http://141hongkong.com/thread-2106033-1-1.html
[吹水] 性學大師給您的忠告

吃助興藥為搵女, 得不償失 !

chuchucatcat,我愛朱紛申 = 周七七

六十幾歲死老野成日食雄起叫雞,命不久矣!

快啲死唔係再係神州版獻世!!!
sexhunter777 發表於 2018-12-11 00:36
http://141hongkong.com/thread-2106033-1-1.html
[吹水] 性學大師給您的忠告

周兄自稱六十幾
尚有十零日就有医療券買雄起
佢自稱唔怕死
但又唔捨得死
大能把錢
飲食多又痛風
屌閪
用雄起
偉仔一星期一次
勁豹一個月一次
真係馬上風正快樂死
好,定好過恨屌閪恨能死
老作组团俾人打能死
76老作打飛机自虐死啦
我愛朱纷申 發表於 2018-12-12 14:36
周兄自稱六十幾
尚有十零日就有医療券買雄起
佢自稱唔怕死

周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
sexhunter777 發表於 2018-12-13 21:08
周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七 ...

我愛朱纷申 發表於 2018-12-6 09:50
條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周 ...

77fans 發表於 2018-12-5 17:07
上周末話有消防檢查,卡位全要長期開射燈長照!大家可以唔使去啦!浪費時間呀!

你條76老作猫閪分身七又七
都唔想笃爆你
個场入便点.有冇枱坐
的囡自己埋來.定自己埋去叫.
坐一個鐘俾錢先定玩完先俾
你條老作閪
作沙咀酒吧仔出团
沙咀酒吧仔無间有房
你條76老作的相
間房尚大個酒吧仔
吊你七又七
老作猫閪分身-
sexhunter777 發表於 2018-12-13 21:08
齊齊要求141管理員將周七 ...

ManU 發表於 2018-11-30 21:04

重好意思再開分身搞事,

[size=7條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.一
chuchucatcat 發表於 2018-12-4 08:18
過港珠澳睇賽車先去唐家企亍超市,死晒,內地現真只有中出北嫂。大妈比H K好,唔啱,後生仔
最好睇下141代 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

ManU 發表於 2018-12-3 23:51

重好意思再開分身搞事,

[/si條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.一
chuchucatcat 發表於 2018-12-18 13:46

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

chuchucatcat 發表於 2018-12-20 13:57
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

ManU 發表於 2018-12-17 23:57

重好意思再開分身搞事,

重好意思再開分身搞事,

chuchucatcat 發表於 2018-12-21 12:30
ManU 發表於 2018-12-17 23:57

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:22