[囡囡推介] 26歲新女Coey,從事過OL 工作,現在轉行做按摩技師

名稱: Coey
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A73537-佐敦-樓上骨-Coey.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出去搵囡揼骨,天賜豔福,上咗新女Coey,擁有明星嘅樣子,around 26歲,模特兒身材正到爆,前凸後翹,
之前從事OL 工作,無撈味,唇紅笑容燦爛,大眼水汪汪,電力十足、善於溝通,好健談親切,服務一流,招呼周到。
安排我漸涼,沖完涼上骨床,佢服侍我趴低,落足心機幫我先按摩推油,開背有板有眼,正宗手骨,手勢好掂,好夠專業水準,
力水足之餘穴位又到,邊按邊傾計氣氛一流,真係好掂,慢慢按摩埋全身要緊位,讓我享受十足,
推油服務做到足,一D都唔偷懶,認真細心照顧勻全身要緊位,推到我全身都鬆曬,推按埋前列腺,非常之有技巧,真係好舒服,
已經爽到我無法享受,我就忍唔住我攬實佢柔情挑逗,淫聲亦響起;最後魔術手出動,好快細佬發射快樂種子。
有技術,有服務,下次一定再翻揼!
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 07:00