大戰童顏巨乳……推薦....

簽到
名稱: yum baby
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A84313-銅鑼灣-兼職女郎-yumbaby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次食到嘅囡囡,係近排最回味嘅.... 放假就先揼過靚骨再和朋友飯局,揀定目標打算去到睇啱就入,咁啱聽到開門送客,yum baby開門時態度真係好好又客氣同斯文,入到房她主動得來又不失溫柔非常,尤其是和她在浴室中那場纏綿遊戲過程好,yum baby好識挑逗及引誘男人,D表情媚態好似食極唔飽既怨婦咁,而且又係巨乳派,淨係玩對波已經有排玩,到床yumbaby真係好鐘意吹蕭,好似啜棒棒糖咁揸住我支蕭又啜又嗒過,佢條脷係好似條蛇咁係柱頭上含住來轉含住來啜,唔想咁嘥料所以速速上套就用企9仔大大棍頂入去,yum baby好基渴D反應好大,隻飽魚比我‘’炆‘’到出曬水,兼猛咁淫叫要我比佢,轉返男上同樣楂實佢對波係咁砌,嘢嘢到底入盡,狂砌一輪爆出!感覺好Q正 ! 最尾再同我沖涼,揼多陣,比家用腳軟走人 !
& @- Y6 L- m$ U3 t; e
多謝通知。
童顏巨乳

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:28