[賽後報告] 琪琪越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,拿拿臨笠安全帽入正題,正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,再黎佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚

簽到
名稱: 琪琪
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84287-深水埗-一樓一-琪琪.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

俗語話有食唔食,罪大惡極,前兩日接到ORDER去深水埗裝寬頻,原來係琪琪嘅工作室,見囡囡樣子都幾好,而且笑容滿面好靚囡,安裝完我仲教埋佢點用潻,琪琪唔知有心定無意,比我眼睛食晒冰淇淋,咁索嘅囡囡,佢問我裝到成身汗,不如沖番個靚涼先,順便溝通吓喎,咁就順便食咗佢啦,琪琪白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,琪琪皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,琪琪越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,拿拿臨笠安全帽入正題,正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,再黎佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,最後一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,琪琪亦反應強烈,係咁反屌我,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,琪琪質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:25