[曼谷] 2018年12月芭提雅、曼谷ftgf 之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這次年底遊先4晚芭提雅、再2晚曼谷走人。

這次試Avani resort & spa Pattaya 因上幾次住Hilton 我及ftgf 都覺泳池水太凍,這次改变一下。Avani 的水温較正常,但房及泳池的view 就不及Hilton 了,但價錢也不便宜呀。

Pattaya Beach watching sunset.

Pattaya 3rd road 新夢亞萊,水準很好,如懂叫菜也太貴。

Central Pattaya road, 張龍記仍然很有水準!

红姐餐廳不知是否已轉手,水準差到得了,看下生豪的顏色已敢吃。

Pattaya 唱K 打bowling 很便宜,k 房300b 一個钟,有中、英、日、韓歌。

Avani 很近這soi 13/1 莞式服务,我特意去走一轉,只在外面一看,女二、三条,樣吸引啦,没時間同中国人老细談,知他是真的可代找model否。在v7 跟他談过,他說可代找model, 只可等待將來再试,如有師兄試了,可分享一下經驗。

曼谷 soi 33 日本餐廳,平、靓正。

在曼谷跟ftgf 去river cruise夜 遊、連buffet 1200 B 一人,抵玩!

曼谷河边的新shopping center, 好像近唐人街。

最後,祝大家在泰國十二月"性"誔快樂!
食靚嘢,屌靚女,乃人生兩大快事
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄 又食到好野! 玩得好開心

有圖報告好真實 有堆囡囡圖仲好

有Ptgf倍去邊都好玩啦

AaronLeeA 發表於 2018-12-7 04:15
Avani 很近這soi 13/1 莞式服务,我特意去走一轉,只在外面一看,女二、三条,樣吸引啦,没時間同中国人老细談,知他是真的可代找model否。在v7 跟他談过,他說可代找model, 只可等待將來再试,如有師兄試了,可分享一下經驗。

師兄,莞式果間嘢有位資深師兄可能同你同一日去過,因為佢都係話得四條女 !但係佢嘅評語係絕不吸引喎 !佢話高D兩件疑似人妖 !唔通師兄你妖都啱 ?詳情可以睇呢度4樓同14樓

http://141hongkong.com/thread-2102299-1-2.html

有女伴的假期喺唔同啲 👍🏼😊

回復 eato ##2 的帖子

真羨慕師兄有咁的生活。

回復 AaronLeeA ##1 的帖子

樓主,我想問下PATTAYA 唱K,打bowling 個位置係邊?

睇見師兄同FTGF咁sweet真係羨慕死人

補充內容 (2018-12-7 14:11):
同埋soi 33間日本餐廳得唔得?大約食咗幾錢?

樓主非常之溫馨FEEL

AaronLeeA 發表於 2018-12-7 04:15
這次年底遊先4晚芭提雅、再2晚曼谷走人。

這次試Avani resort & spa Pattaya 因上幾次住Hilton 我及ftgf ...

師兄,多謝分享!

想請問,船上自助餐有無Dress Code?

補充內容 (2018-12-7 11:33):
酒精類飲品應該係另外收費?價錢大約?

多謝ching 有相報告
想問下bkk soi 33 間日本餐廳叫咩名?
Thanks

nice food, great view, fun with girls, whats more to ask

arsenaliphone 發表於 2018-12-7 13:12
多謝ching 有相報告
想問下bkk soi 33 間日本餐廳叫咩名?
Thanks

應該係呢間:
Azuma
16 Sukhumvit 33 Alley, Khwaeng Khlong Tan Nuea, Khet Watthana, Krung Thep Maha Nakhon 10110泰國

莞式服务個老細D MODEL堅唔堅? 希望有人可以俾到答案啦!

CPKELVIN 發表於 2018-12-7 14:30
莞式服务個老細D MODEL堅唔堅? 希望有人可以俾到答案啦!

師兄,如果一擋街邊賣牛雜話佢可以幫你訂頂級A5和牛!你覺得堅唔堅呢

dellwtko 發表於 2018-12-7 15:08
師兄,如果一擋街邊賣牛雜話佢可以幫你訂頂級A5和牛!你覺得堅唔堅呢?

又咁講,街邊牛雜檔賣牛雜揾到錢,都有權去揾供應商買5A和牛過下口癮,食完做左vip, 跟手幫個供應做下推廣,賺下免費和牛又或者免運費,仲可以幫供應商回覆下d客,成個故事都好合理

CPKELVIN 發表於 2018-12-7 15:27
又咁講,街邊牛雜檔賣牛雜揾到錢,都有權去揾供應商買5A和牛過下口癮,食完做左vip, 跟手幫個供應做下推廣,賺下免費和牛又或者免運費,仲可以幫供應商回覆下d客,成個故事都好合理

師兄你又提VIP!佢冇上嚟好耐囉

最弊果位推介呢間嘢嘅師兄,出果篇嘢時,連佢都未幫襯過呢間嘢㗎!佢果篇嘢,自己住果間酒店地點錯,資料錯,連D相都只係網圖嚟㗎咋