[賽後報告] QQLisa熱情如火,好玩好屌最佳享受,爽到腳仔軟

簽到
名稱: QQLisa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22656-上環-樓上骨-QQLisa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

忙裡偷閒,日日ot咁辛苦,收咗工點都要對自己好d,上四台睇吓公司附近有乜好嘢食先,首選當然係最多囡囡嘅興隆啦~哇!一望真係幾個都想試吓,最後鎖定咗QQLisa呢件,對波好吸引吓,一於試試
按鈴開門,真係幾正,個樣鬼鬼哋,對波好大,唔使諗,就食Q妳
囡囡好醒目,一入房就進攻型,來一下互動擁抱,我渣波,囡囡摸細佬,絕對女友feel,拿拿淋除衫洗白白,沖涼好細仔,每個位都好用心洗,重會玩吓body,磨前磨後,又會啜吓我lin頭好鬼爽,洗到咁上下乾身入戲肉,上床做大爺
囡囡第一時間爬上床,用温柔濕潤嘅嘴唇由頸錫落去,奶lin頭打圈再啜吓啜吓好舒服,再慢慢錫落去,腰部肚臍都錫埋奶埋底讚,跟手以為到細佬享受,原來還未到,大腿內側膝頭哥都又錫又奶,好有莞式嘅感覺,超正,終於到細佬享受,囡囡品簫好有節奏,慢慢來張開小嘴, 逐少逐少將細佬成條吞沒,上上下下輕力含實,重會用脷喺個頭到打圈,真係問你點頂,舒服到極點受不了,馬上上套反攻擊,先嚟男上,一插好好反應,呻吟聲好鬼姣吓,對波上下搖晃,視覺一流,囡囡肉緊到要攬實我嚟屌佢,女友feel又出現,哈哈!再嚟玩老漢推車,屁股好滑好好肉哋,屌到砰砰聲,手渣住大波係咁推,再玩埋半邊燒鵝脾完事,爽到一滴不漏,超級享受
食到好嘢當然要推介各位師兄,識玩享受嘅一定要試試
多謝師兄分享~~~~~~~
回復 CWKC55 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
波型幾靚,冇介紹錯
多謝師兄分享
多謝師兄分享
not bad thanks ching report

多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區