[賽後報告] 菲菲有樣貌又有身型,強勁招呼,粉紅大波,肥美靚鮑,洞窄多水好插,頂級環保吹功,龜頭打圈吸啜,深喉口爆加埋銷魂事後蕭,爽到不得之鳥!

簽到
名稱: 菲菲
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A67445-深水埗-樓上骨-菲菲.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門見到菲菲真人,大波波在我眼前彈彈下,我細佬即刻扯旗,再睇真D個樣幾索又夠風騷,真係幾吸引人,入閘除低個罩,就見到粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,身體非常敏感,好好玩。沖涼房主動從後做BM,隻手亦不停玩弄細佬,出到去上床,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,識利用舌頭令你感覺到有層次,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,拿拿臨笠安全帽入正題,跟手就騎上來喪搖猛騎,美乳上下搖擺,表情非常豐富,反應好好,都係果句,好易敏感好易high,玩左陣已令佢高潮不絕,d天然水哄哄聲湧出黎,忍唔住從後捉實對奶狂屌,狂推到爆精之前抽出黎環保口爆,加埋菲菲獨創事後蕭技巧,真係爽到不得之鳥!

嘩...正呀
恭喜師兄食好西
胸口漲卜卜,要去試試
流鼻血呢
睇見好有遐想
師兄介紹得非常好,好想試
十分吸引
多謝師兄推介
咁正,返啅得過
呢個我試過,招呼服務身材樣貌係唔錯
多謝師兄分享
多謝師兄分享