[囡囡推介] 我喜愛的抓龍筋,還有少林大的大力金剛指 :骨精至愛

簽到
名稱: Cindy
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A32835-深水埗-樓上骨-Cindy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐唔鬆過骨~身痕難忍~早一日預約好深水埗按摩技師cindy~準時去到佢工作室~開門見面囡囡身材樣貌標緻~大約有162cm高~皮膚白滑~有腰有羅~玲瓏浮凸~純天然吸手靚波~入到房佢熱情似火好殷勤招呼~幫我擺好手袋~服侍我坐低~主動幫我除衫掛衫~掛好衫叫我先沖涼~自己沖涼~好快沖洗完返出來~爬上骨床~佢服侍我趴低~佢手骨絕對係大場手~開背有板有眼~有如少林大的大力金剛指~做到力夠穴位準~技術好掂~過程按得到位~按鬆後踩油背~踩得舒服之餘又有呼吸位比我回氣~真係可響骨~又唔會踩到好似好趕咁~香薰推油~通穴位又推淋巴~唔使講~手勢好得~
重有我喜愛的抓龍筋,,happy到暈
完全冇偷懶~咁好心機爲我服務~推鬆全身~成個人都舒服曬~最後劏蛇高手出場~搞到我細佬變大佬~我有jar下佢對吸手波波~係佢極淫嗲嘅叫聲中~細佬好快就口吐白泡~真係好爽~
多謝師兄分享
有抓龍根可以試下
多謝師兄分享
抓龍根 有機會都要試一試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-5 05:04