[賽後報告] 台灣蜜糖條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,睇住自己碌野出出入入

簽到
名稱: 台灣蜜糖
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A83337-深水埗-一樓一-台灣蜜糖.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個月同條女散咗,心情低落,靠五姑娘渡日都唔係辦法,食少包煙,上咗去深水埗搵靚女台灣蜜糖開餐,佢算喺深水埗區數一數二靚囡,終於預約到又食到,真係即時開心晒,所以要讚吓台灣蜜糖至得,按鐘入閘,台灣蜜糖望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,寬衣解帶去浴室戲水,36D波貼住我上下磨完推、推完壓,好鬼爽呀,洗到乾乾淨淨梗係玩水中簫,望住我嬌媚一笑,真係暈得一陣陣,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。即時女上搖得好落力,台灣蜜糖激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,到中段男上主攻,插洞止痕,插到一百幾十野,我大汗淋漓,都係受唔住佢細妹既緊窄收陰,最後捉實台灣蜜糖條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,台灣蜜糖咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
頭香,多謝師兄分享。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄藝術圖分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:24