[曼谷] 四日三夜第三夜之泰國夜店分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女女剛剛走,趁有時間寫個簡短報告,回報論壇。

去左四日曼谷,有事先約好的女女,有去momo,有去蛇美,
有新認識的泰國朋友(自己就有生意,身家高過我n倍的女女),
有去night club,其他有時間先寫,先記錄最後一日夜店先。

首先要多謝論壇師兄,介紹我去Insanity,都要屌下google,地址都可以錯,好彩司機大佬醒目,車我去正確地址,言歸正傳,去到11點幾,屌啊,人使唔使得果幾條友啊,加加埋埋唔夠五十個,心都涼左,想轉去去蛇美,但心唸就係想試下唔同feel,質素好少少的兼職先來,依家點走啊,死都留低。點知就有第一個失誤,其中一個dancer行埋來,扮好心同我傾計,邊度來,幾個人之類,傾左一輪入正題,問我可唔可以請一杯酒,200,當時唔好意思拒絕,當有人陪你,少少錢出啦,飲左之後,傾左一陣問可唔可以再來一杯,被我即時微笑拒絕左。Dancer當然即時行開左啦。

正當我無聊時候,人開始多左少少,有兩個女女入左來,唔似係working girl,幾個女仔夾埋friend來,機會一般都少好多。但因為就係我隔離,我禮貌上就舉下手上的啤酒,點頭致意,當打招呼,兩位女女微笑回應,其中一個示意係兩位,我就話一位。甘我就繼續看表演啦,過左一陣,打招呼的女女行過來打招呼,問邊度來,講Singapore,實際香港,哈哈😄,條女一陣之後好直接講今晚我想同你一齊返去,可唔可以?時間都未到12點,我就話時間太早啦,我都係來感受下氣氛。女女成個人抱住我,又咀我條頸,我即時閃,但我見今晚少人就話好,老實講女女6-7分到,又唔係醜樣,氣質一望就知係OL,我一問,果然係,做marketing,後面吹水先知女女人工唔高,有租間apartment開支都大,所以每個月來兩次,撞到鐘意的就落手。到戲肉啦,問我ST or LT,我當然話ST,開價3000,我即時拒絕,女女即時變2000,算啦,2000都market價,好過蛇美某點專業女啦。點解講係第二次錯誤,接下來的一個鐘,有1/4靚女入來,條女緊緊抓實我,唔俾我再搵女,算啦,今日so tired,go back hotel。

過程都係一樣,之後互相留低Line,俾錢女女走人。講下次來再搵,實際上就…

其他有時間再寫,瞓先啦。

有師兄問我有無影相,無啊,淨係留contact,畢竟女女有正職,都唔想人知。

謝有趣報告,有相更好。祝師兄接下來更好鷄運。

Insanity 12点过後,囡才到來開工。2000B 是 good deal 如果囡不錯的話。因蛇美也要2500 啦。

有興趣收看師兄的其它奇遇,我也遇過一些泰國新女牲,重有米過我,自己開公司,我在本台曾發过一post关于其中一有米靚女,哈哈。
回覆 讚好 不讚 使用道具

想知邊到有非兼職既女女

回復 hkclimax ##1 的帖子

好奇問問,google比咗個乜嘢Insanity地址你呀

等睇更多精彩內容

2k B 很划算啊

hkclimax 發表於 2018-12-8 03:10
女女剛剛走,趁有時間寫個簡短報告,回報論壇。

去左四日曼谷,有事先約好的女女,有去momo,有去蛇美,

師兄,多謝分享報告!
Insanity女子咬實師兄!
個人認為如下
1.師兄靚仔不用多講
2.跑山交租!在下認識的朋友張租單大部份都係8號前要交!
3.女子自知僧多粥少

very reaonable price even only 6_7 looking.

師兄有無相

AaronLeeA 發表於 2018-12-8 04:55
謝有趣報告,有相更好。祝師兄接下來更好鷄運。

Insanity 12点过後,囡才到來開工。2000B 是 good d ...

哈哈,師兄係高手,師兄太多報告,要搵搵先知邊個報告寫有米女女😄

noobzz 發表於 2018-12-8 05:43
想知邊到有非兼職既女女

非兼職?師兄意思係正常普通女女,有某些夜場係本地女女多,例如Damo…

dellwtko 發表於 2018-12-8 08:08
回復 hkclimax ##1 的帖子

好奇問問,google比咗個乜嘢Insanity地址你呀?

Soi 32/2 Sukhumvit rd, Khwaeng Khlong

ilovetoplay 發表於 2018-12-8 09:48
師兄,多謝分享報告!
Insanity女子咬實師兄!
個人認為如下

多謝師兄,第二三點我覺得係,傾計女女同另外室友合租,兩個都要part time兩次。

靚仔就唔係啦,普通中佬一個。

hkclimax 發表於 2018-12-8 10:40
Soi 32/2 Sukhumvit rd, Khwaeng Khlong

呢個係咪Insanity舊址黎架, 以前間野係蛇美斜對面, 年幾前搬嘅, Google未update?

WONGFUNG123 發表於 2018-12-8 10:29
師兄有無相

無相,淨係有line。

2000食個無撈味OL look嘅女女抵玩
我反而對師兄同有米女女朋友嘅經歷有興趣,期待師兄報告

CPKELVIN 發表於 2018-12-8 10:47
呢個係咪Insanity舊址黎架, 以前間野係蛇美斜對面, 年幾前搬嘅, Google未update?

所以司機大佬都奇怪,今次撞到個司機英文好好,完全熟悉夜場同價錢,勁搞笑。

Insanity 就係Fraser Suites Sukhumvit Hotel隔離,呢間酒店有間Above Eleven Skybar。係蛇美隔兩條街SOI 11裡頭直入轉左。上個月同幾個蛇美女系蛇美門口坐taxi去insanity,落車時taxi佬冇收錢。蛇美女說唔使俾,我就唔問點解。

唔知點解會咁,但如果用google map應該好update!

ccbpukimaknn 發表於 2018-12-8 14:47
Insanity 就係Fraser Suites Sukhumvit Hotel隔離,呢間酒店有間Above Eleven Skybar。係蛇美隔兩條街SOI ...

師兄實在係老司機,司機都將從蛇美行過去唔使五分鐘,好似係soi 17。