[華南地區] 好好玩福田咀咀飲品店静輪亍症尾西跟G P0上楼睇囡中出

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日做trade
北上,搭689,吉之岛,入新洲南,祠堂村有企亍
IMG_20181207_173034.jpg IMG_20181207_173150.jpg
尾東村,好旺,G死晒
IMG_20181207_175836.jpg IMG_20181207_180432.jpg IMG_20181207_180435.jpg
但尾西,有G P O,有企亍
過咀咀,由此牌行入一坊19
有輪亍症,見有囡同C兄上楼
囡廿零,O L套裝,正,G P O有幾件要輪,两斤
入巷仔,有姊姊仔,幼幼,又見挾上房正
有姊姊仔,啪雄起
經開门金色藍灣,見漁村酒吧執埋
骑共享去牌坊对面執左一半,静過鬼的金地花园酒吧亍
唔啱,改晒名叫飲品店,骑返共享返尾西,食嘢,淫遊福田好玩之旅,話俾大家知,去尾西,咀咀有得玩,星期六。日上去屌姊姊仔,中出,回來報告,搞旺141,七又七粉撕快的跟我走,唔啱,跟我未寫帶危險大妈唱K,酒店過夜屌閪
IMG_20181207_183959.jpg IMG_20181207_185852.jpg IMG_20181207_185743.jpg IMG_20181207_185144.jpg
依間係在咀咀內尚存酒吧

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

chuchucatcat 發表於 2018-12-8 07:54

昨日做trade

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2018-12-8 07:54

昨日做trade

呢条路线,七爺留低唔少脚毛,兼九毛!!!
ManU 發表於 2018-12-8 11:06

重好意思再開分身搞事,

76記任以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的唔知執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個都冇,快的叫人组团叫搞活佢,你
跛嘅,關都未過個
chuchucatcat 發表於 2018-12-8 12:16
76記任以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的唔知執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個都冇,快的叫人组团叫搞活佢,你
跛嘅,關都未過個

76老作猫閪記住以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個客都冇,快的叫人组团,叫搞活佢,
但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠仔
jimmyhot 發表於 2018-12-8 11:47
呢条路线,七爺留低唔少脚毛,兼九毛!!!

鸠汁,有鸠汁袋,有尿嘅袋
chuchucatcat 發表於 2018-12-8 13:53
鸠汁,有鸠汁袋,有尿嘅袋

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

多謝ch分享詳細報告

昨日做trade

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-9 00:11

重好意思再開分身搞事,

76老作猫閪記住以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個客都冇,快的叫人组团,叫搞活佢,
我愛朱纷申 發表於 2018-12-9 04:41

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-9 10:11

重好意思再開分身搞事,

但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠
chuchucatcat 發表於 2018-12-9 14:59
但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-9 17:26

重好意思再開分身搞事,

chuchucatcat 發表於 2018-12-9 19:10

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

多謝分享詳細報告

昨日做trade

http://141hongkong.com/thread-2106033-1-1.html
[吹水] 性學大師給您的忠告

吃助興藥為搵女, 得不償失 !

chuchucatcat,我愛朱紛申 = 周七七

六十幾歲死老野成日食雄起叫雞,命不久矣!

快啲死唔係再係神州版獻世!!!
sexhunter777 發表於 2018-12-11 00:38
http://141hongkong.com/thread-2106033-1-1.html
[吹水] 性學大師給您的忠告

周兄自稱六十幾
尚有十零日就有医療券買雄起
佢自稱唔怕死
但又唔捨得死
大能把錢
飲食多又痛風
屌閪
用雄起
偉仔一星期一次
勁豹一個月一次
真係馬上風正快樂死
好,定好過恨屌閪恨能死
76老作打飛机自虐死啦
我愛朱纷申 發表於 2018-12-12 14:33
周兄自稱六十幾
尚有十零日就有医療券買雄起
佢自稱唔怕死

周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:28