[賽後報告] 初戀寫真對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫

名稱: 初戀寫真
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84456-深水埗-一樓一-初戀寫真.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期去開深水埗搵朋友飲茶,見仲未夠鐘,附近又有咁多一樓一,梗係要偷跳見識吓啦,洗到某大廈,見到有個叫初戀寫真既囡囡,個樣靚得叫人心跳,絕對係我柸荼,而且身材夠晒fit,即時入去佢工作室玩番次先。姣妹初戀寫真,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,初戀寫真對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。女女為我按摩推油,手骨又唔錯,穴位幾準力度唔錯,落足心機服務,手勢溫柔無比,按完推完疲勞盡消,深層肌肉勞損,跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,忍唔住上套在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,再來初戀寫真好主動騎上黎,好似打樁機咁下下鋤到底,感覺佢仲嘆過我,西水流個不停,最尾自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。深水埗初戀寫真多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係返食之選。
多謝師兄藝術圖分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
身材夠晒fit

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:44