[賽後報告] ❤SM網客指引:以下內容,純屬淫蕩角色扮演,只有搵Yoyo先會...

簽到
名稱: 前列腺高潮yo yo
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26785-深水埗-一樓一-前列腺高潮yoyo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

SM網客指引:以下內容,純屬淫蕩角色扮演,只有搵Yoyo先會親身感受到!

咯!咯!咯!喺漆黑嘅夜晚,加上下著微微細雨,平日異常熱鬧的深水埗,變得份外寧靜,我是一個有易服辟的嫖客,穿上女裝高跟鞋從街道走上樓上的一樓一去,按鐘;房門慢慢地移開,我踏步而進,內裡是一片純潔的白色,牆上掛著一些制服,一些我心頭好服飾,突然,燈光一閃一閃的轉暗,我的背部給一枝硬物頂著臀部,嘴巴被一條小毛巾蓋著,不消十秒鐘,我便已經暈頭轉向,可能是前一夜沒睡好和整天都空肚子沒進食的原因吧!

角色扮演遊戲正式開始!
良久;到我醒來的時候;已經被換上了牆上其中一套SM制服,反著雙手和跪著雙腳都扣上手鐐,動彈不得,下身是赤裸裸的,突然;一隻冰冷的手,正撫弄著我的陽具,一陣又一陣的快感直達大腦.
Yoyo用粗魯的語氣:你呢個去勾佬嘅死臭貨!仲唔比我搵到你!
我:乜你唔係陳老闆咩?
Yoyo笑著:我咪係你想勾嗰個陳老闆囉!哈!哈!哈!
我:吓!你試我?
說著Yoyo已經用條最少十寸長嘅假鳩在我屁眼磨擦著:你呢個貪得無厭嘅賤人,係咪好想同其他男人做愛呀?好!今人我唔屌到你開花就唔姓...哈!哈!哈!!
我:呀!救命呀!!救命呀!!
Yoyo即時將條又粗又長嘅硬鳩粗暴地撞了進來!
我:噢!呀!請不要!呀!
Yoyo笑著:唔!係咪好L爽呀!等我再姦大力啲先.哈!哈!
我:噢!呀!不要!呀!不要!
Yoyo一輪猛力的衝刺,我真的受不了,佢將整條假鳩插了進去,除了來回抽插,還不斷拍打的的臀部.
啪!啪!啪!越打越急,越打越大力,這一刻;我竟然有高潮來臨的感覺,心跳越來越快.
我反著眼大叫:噢!呀!不要停!please!大力啲!勁啲!盡情地幹我吧!
Yoyo再用粗魯的語氣說:好呀!臭西!我便要幹爆你!忽!忽!!忽!!!
房內;我們的淫蕩叫聲此起彼落,大約十多廿分鐘之後,我真的忍不住了,我那堅硬如鐵的鋼炮的子彈都給發射了,而且不止一次,兩次,三次,直到我射無可射為止,真係high到想死咁滯!
經此一役,又一次證明咗,想有極度high爆享受,一定識得搵~前列腺高潮Yoyo.
完!

Screenshot_20181208-202148_Videoshop.jpg Screenshot_20181208-202155_Videoshop.jpg Screenshot_20181208-202202_Videoshop.jpg Screenshot_20181208-202142_Videoshop.jpg
回復 wusapp ##1 的帖子

易服刺激
回覆 讚好 不讚 使用道具

刺激

多謝師兄分享

多謝分享

多謝分享

多謝師兄分享

Exotic SM games

謝謝分享

多謝師兄分享

Playing hot

多謝師兄分享

多謝分享,好精彩

極度刺激,好重口味。

哇靠!入能晒!太重口味。。。在下接受唔到籮 !不過,有機會要試試是也!

個人喜好

感謝分享~

多謝師兄藝術圖分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好

多謝師兄分享