[唱K-GF] 夕陽之歌

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

日落餘暉,映照大地;在光輝消失的瞬間…

「是要完了嗎…?我的香港NC夜遊……」

呢兩晚,駛咗好多…;
但我都唔知玩過乜。

三樓、四樓、A場…。

四樓(旺各身輕)
客串街女,媽咪自認得意傑作。但我覺得極之普通,全程冇惦過,只係齋吹水。

A場(甘馬麟度)
神媽回歸,今次真係有十八歲,但就肥利同大件。依家尖沙咀啲質素……

三樓(生淋度)
爆場,走廊等房近一小時。
眼前全場囡囡索爆,猶如致身電影「喜愛夜蒲」。
但筆者沒有高興;
我就睇死班女唔會坐我(單客緣故)。

等房途中,有件「夜蒲靚妹」走嚟陪我。
唔係最索果批,但衣著暴露、黐身、意外地友善。
她來自會所、因為陪friend先到三樓。
(可能大家致身走廊通道,囡囡覺得安全,才沒有採取敵對心態)
但夜蒲妹只係斷續陪我五分鐘便離開,期間亦不斷行開致電男友…。

終於有房,上正場。
如我所料,係冇得坐班索靚妹。
帶給我的,是膠面女和中中哋OL,
輕抽水OK,氣氛尚可,但唔係我想要既質素。

身為老年中坑單客,能喺香港玩到既、係咁上下了…。
所以呢兩晚、我都係故作興奮,但其實內心係好納悶…。

點解冇提過至愛既半會所?
老實講,已經四個月冇去了。
連續四次星期五,都不接受我預約。
最多女、最好玩的週五,估計現只接受群檯,單客免問。
連場都入唔到…,唉 ~ 。

香港NC,群客為皇,
單客只係一PAT 屎。

在東京池袋,全場最索果件靚妹,會坐我。
可以衫內渣波、摸裙底、談情、錫錫、間中大車、飲奶…。
近期消費 HK$560 – HK$2100

喺香港,只限中女或肥妹,索女冇我份。
服務都係齋吹水、輕抽水、摸肥利波…;個別連酒都唔飲…。
近期消費 HK$2100 – HK$3400

原來一直以來、唔受我玩既,
都係香港人、香港場…。
諗到呢度,
一股苦澀在心頭…。

日落西山,漆黑一片。
我的香港夜遊,彷彿已看不到前景…。

儘管喺東京我係夜遊王,
但一年起碼345日都被困香江;
箇中空虛、苦悶、孤寂…,
又可向誰人傾訴?

(完)
回復 cyberkencyber ##1 的帖子

深表同情
回覆 讚好 不讚 使用道具

香港真係吾值得再玩,以前隨便走入一間,打一兩輪怪獸後總會有好野坐,而家就........

cyberkencyber 兄
完全有同感,自上年 8 月到今年11月,我都處於收山狀態。以往的四樓主場,不用說了。
只在今年9 月熟大班叫過我一次去佐敦明珠,但又係切底失望而回。使錢冇問題,但貼錢睇面色,食豬扒。唉,算了罷。

20年前,HK NC 真係好多女玩,果陣我晚晚出動;而家就…。

其實今年都少玩香港,只是啱啱日本返嚟,玩開有條癮,於是又心思思…。

sboy1987 發表於 2018-12-9 10:13

cyberkencyber 兄

前晚坐喺3/F走廊近成粒鐘,睇住班索靚妹滿場飛,真係好羡慕班群客…。

出咗埠,我玩NC可以好招積。
但回到香港,我只係個平凡戇居佬,同三樓氣氛係如此格格不入…。

但熟大班都識咗四年,也許在我要求下,他可以幫我安排…?
之不過,索陀地入到嚟,又會否招呼我呢個又窮又老既宅男?
如果真係再去,宜有心理準備,要打定輸數…。

Ching 不如移民到日本

kysgp023 發表於 2018-12-9 12:17
Ching 不如移民到日本

Ching 也可以移民到澳門

身同感受,使錢無回報

埋完单,更加空虚

kan36189 發表於 2018-12-9 12:43
埋完单,更加空虚

冇嘢玩、冇後續,所以空虛。
見到其他群客咁 happy,攬住條女又咁鬼索,我就更空虛。

cyberkencyber 發表於 2018-12-9 12:46
冇嘢玩、冇後續,所以空虛。
見到其他群客咁 happy,攬住條女又咁鬼索,我就更空虛。

改變出動形式,約返幾個朋友去浦

tarochan 發表於 2018-12-9 13:32
改變出動形式,約返幾個朋友去浦

難矣。
友人中多怕老婆之輩,根本唔敢擅自出街。

況且,老尖消費唔係人人接受。
群檯就算入到索女,都可能要溝要氹才有得摸,呢點更令人卻步。

不過,前晚批女既質素,確實令我念念不忘…;
我都唔排除會試吓叫大班安排…。(係試吓,唔一定得)

好想睇師兄繼續介紹玩日本野

cyberkencyber 發表於 2018-12-9 14:01
難矣。
友人中多怕老婆之輩,根本唔敢擅自出街。

咁就有難度,好似開檯咁要揾腳。性價比日本妹抵玩好多,又多新面孔

tarochan 發表於 2018-12-9 15:02
咁就有難度,好似開檯咁要揾腳。性價比日本妹抵玩好多,又多新面孔

唔計師兄住緊偏遠地方…;
就算用「全日本消費最高」的東京去比,一樣平過香港若干程度。
此外,沒有年齡和單客方面的歧視,老中坑去玩會開心好多。

至於新面孔,中女係唔會成日出現,因為靚妹仔既數量係多到排山倒海。
唔計NC界,剩風俗界(私鐘系) + 暗黑界(本番系),啲清純靚妹絕對係多到食唔哂同玩唔哂。

不過,
我唔係住日本,
就算幾正幾抵都無法直接受益。
如果身痕,仍要局住留喺香港諗辦法。

141廣告部 發表於 2018-12-9 16:22

不改革是失敗定率 好多改 KTV 引入 軟件(自由行) 拆數 不指意陀地 又串 又貴

期待引入新玩法,以後留港燒肺就唔駛再咁寡。

深表同情CYBER兄,而家係香港玩真係好苦

昨晚去到一间夜场,冇女,坐了一个新做北姑,竞然以為坐台有小費,又话吾啱价吾会出亍,坐左半个中掉佢走,大班话冇女,埋单走人,坐一陣張牵貴C人

其實群客受歡近,因為好多囡囡唔鍾意多手客,啲囡以為群客多人多女,啲客會收歛啲。好多女以為開工係陪倾陪飲,你一手多即弹開。
我呢啲鍾愛手足之欲嘅老坑,唯有將要求降低,好似我近排去啲細埸,啲女普遍30+,都唔錯吖。