樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 夕陽之歌

kan36189 發表於 2018-12-9 21:07
昨晚去到一间夜场,冇女,坐了一个新做北姑,竞然以為坐台有小費,又话吾啱价吾会出亍,坐左半个中掉佢走,大班话冇女,埋单走人,坐一陣張牵貴C人

香港玩頭 round 要計入場費同雜費,所以早走冇著數。
不過如果一條女都冇,都係局住要走。

僧多粥少。「冇女」呢兩個字,喺香港真係聽慣聽熟。
回覆 讚好 不讚 使用道具

jims777 發表於 2018-12-9 21:39
其實群客受歡近,因為好多囡囡唔鍾意多手客,啲囡以為群客多人多女,啲客會收歛啲。好多女以為開工係陪倾陪 ...

降低要求都係一條出路,可惜暫時未有足夠心理質素做到。
(做到的話,其實好多25+已經啱坐了)

唔啱心水,都會照玩。
班媽咪好熟,我知佢哋有盡力,唔係有心hea 我,我唔會詐型。
但幫趁既次數,就難免比較少了。

感同身受香港就係咁所以完全冇興趣

Totally agree.  I am going to Japan in a week's time

試吓搵神秘媽咪, 可能掹到條索女返來列

jazz_chow 發表於 2018-12-11 21:28
試吓搵神秘媽咪, 可能掹到條索女返來列

A場(甘馬麟度)
神媽回歸,今次真係有十八歲,但就肥利同大件。依家尖沙咀啲質素……

而家去玩,已經唔係乜野場關係,而係相熟媽咪做唔做到野。

最近相熟媽介紹左幾個候生陀地(22-27)我坐,有2個仲出埋街,另外1,2個就可以衫內揸波(不用pm我)。好多尖咀場既女其實都係旺角,佐敦既女轉過去,所以我已經唔會再去尖東,山林😁

141廣告部 發表於 2018-12-9 16:22
回復 cyberkencyber ##1 的帖子

不改革是失敗定率 好多改 KTV 引入 軟件(自由行) 拆數 不指意陀地 又串 又貴

好期待呢類改革!

cyberkencyber 發表於 2018-12-9 00:54
日落餘暉,映照大地;在光輝消失的瞬間…

「是要完了嗎…?我的香港NC夜遊……」

我近來都提唔起興趣上。

的確四樓係差左好多,早兩日難得去到晚舞,要等半粒鐘先入枱,夠後生好玩但未算索,玩下玩下就打下車輪,打多兩次見氣氛ok就揸下波仔,結果竟然施岀茅山術最高境界,借尿遁.....之後冇女就走人

走果陣同大班吹左兩句,話呢幾個月d女刀窄窄地,佢刀話冇計,貨源少

艾沙后 發表於 2018-12-12 13:55
的確四樓係差左好多,早兩日難得去到晚舞,要等半粒鐘先入枱,夠後生好玩但未算索,玩下玩下就打下車輪,打 ...

科技發達,囡囡想錢大把方法,唔一定要在k到賣

cyber 兄说得是,头段什費已一大数,但如冇女,你都選擇埋单,好過对住朱头怪繼續哂錢

cyberkencyber 發表於 2018-12-11 22:24
A場(甘馬麟度)
神媽回歸,今次真係有十八歲,但就肥利同大件。依家尖沙咀啲質素……

原來神媽係佢. 神媽同你咁熟, 都係冇貨在手又唔想你走, 先被迫塞件細細粒俾你啫.

掹唔到靚囡返來, 一係自己路數唔廣, 一係出價唔夠吸引, 唔知神媽衰邊飯.

cyberkencyber 發表於 2018-12-9 00:54
日落餘暉,映照大地;在光輝消失的瞬間…

「是要完了嗎…?我的香港NC夜遊……」

cyberkencyber,

我一早知道係咁啦~ 我都係同你一樣鐘意單拖上去玩...以前真係有...依家....
依家我都少去左... 係去都係去登打士街, 長沙街果幾間.

用手機回應 老點 #36 的帖子

長沙街個度仲有冇肚兜玩呢

其實到我呢d年紀.(21~2碎玩到依家4X到尾), 真係唔好再其望會有18/22既索靚妹同你玩..就算你有錢呢D靚妹都係講feel... (雖然我依家心境都係21,2)

happy仔 發表於 2018-12-12 10:06
而家去玩,已經唔係乜野場關係,而係相熟媽咪做唔做到野。

最近相熟媽介紹左幾個候生陀地(22-27)我坐,有 ...

我既諗法好簡單,覺得邊度好玩吸引就去邊度,話之佢係池袋旺角定老尖。
假設去到旺角有好環境,貼埋錢趕我都唔走啦。

yuenhoi 發表於 2018-12-12 12:18
我近來都提唔起興趣上。

其實如果冇乜特別吸引,我大概會兩三個月才蒲頭一次。
香港唔好玩我就出海外玩,單身就有呢樣好處。

艾沙后 發表於 2018-12-12 13:55
的確四樓係差左好多,早兩日難得去到晚舞,要等半粒鐘先入枱,夠後生好玩但未算索,玩下玩下就打下車輪,打 ...

因為一直玩不到CHING 的尺度(我要入半會所才可以),所以唔覺四樓有太大轉變。
縱觀最近幾條女:
1. 靚北姑 (都OK)
2. 扒
3. 變肥少少的美少女 (可輕抽水)
4. 普通街女 (態度OK,亦唔算扒;只係不是我杯茶)

雖然唔覺四樓太好玩,但其他旺角場啲女多數仲衰(或冇女),作為一個打發時間的場,好間中才去一次的話,都尚算可以。

jazz_chow 發表於 2018-12-12 17:15
原來神媽係佢. 神媽同你咁熟, 都係冇貨在手又唔想你走, 先被迫塞件細細粒俾你啫.

掹唔到靚囡返來, 一係自己路數唔廣, 一係出價唔夠吸引, 唔知神媽衰邊飯.

神媽以前啲女好惦,我再搵佢都係因為念舊。
但家吓回哂塘…(玩緊幾間場以佢既質素最差);
一年見兩次當探佢,都仲OK。
想我去多啲?咪搞!