[話題分享] 混血兒少女吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。帶套入正場

簽到
名稱: 混血兒少女
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84358-深水埗-一樓一-混血兒少女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好多時我都會跟住某某師兄嘅報告去搵囡,因為佢有真人相是也,中伏機會真係少好多好多,而且介紹親嘅囡囡都合晒我要求,混血兒少女白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,混血兒少女皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,混血兒少女吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。帶套入正場,女上狂坐我一輪,混血兒少女發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,轉招在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,最後當然係老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。混血兒少女嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄藝術圖分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好
多謝師兄分享
瓜子面靚女
恭喜師兄食到好野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:10