[泰國] 新到5"7 model Elisaberth A版楊釆妮 35D青根大波 S身型 濕吻推油800

簽到
名稱: Elizaberth
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A84286-尖沙咀-美少女-Elizaberth.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡 : Elisaberth

樣貌 : 性感美少女, 索過楊釆妮, 眼大大, 天使面孔, 真人更靚女, 好氣質, 年輕貌美, 索到爆!

身材 : 5尺7, 35D豐滿青根大波, 白白淨, 勁好揸, 走肥, 長腿生輝, 有靚白滑長腿, 胡廬身型, 多水多汁

服務 : 前後侍浴, 波推, 水簫, BB油按摩, R茘子, 大車牌, 深喉無怨環保吹, 口技好好, 條利好勁, 服侍周到, 細心溫柔

今日上網見到有個Elisaberth, 有樣有身材, 又好氣質, 見佢個樣都好索吓, 眼大大, 天使面孔, 真人更靚女, 性感10足, 難得見到有自己啱食嘅, 馬上去馬!

話咁快就到咗預定時間, 上到去開門嗰時, 見到佢有D怕醜, 女女真係好索, 索過楊釆妮!! 身材玲瓏浮突, 5尺7高 model身才, 35D豐滿大波, 走肥, 有靚白滑長腿, 胡廬身型, 係我鐘意嗰隻, 正呀~~~!! 過程好滿意, 囡囡做野主動, 整體感覺到囡囡做野好有heart, 同佢一齊沖涼嗰陣玩鴛鴦浴, D cup青根大波做波推, 又水簫, 佢有幫我清潔我身體上每一個部位, 仲可以乳交吓, 正!!!

床上有BB油按摩, R茘子, 令我好易進入態度, 之後車車, Elisaberth好快伸脷kiss, 接住啜lin 奶袋, 無怨環保吹, 吹吹吓嗰時仲送咗幾吓深喉俾我添嘆添, 佢條脷不停咁喺我小兄弟頭上打轉, 真係好鬼死正, 吹好耐 ! 帶套過程都係個幾招, 妹妹有汁水, 同佢玩埋半邊鵝脾, 再玩坐蓮渣波, 最後男上車住un爆, 爽到爆! 呢個囡囡服務真係唔話得, 之後幫我細心沖身, 換衫之後就梗係俾錢返歸啦~

Elisaberth係靚女型大波女神, 索過楊釆妮, 35D豐滿青根大波又好揸, 5"7 model身型, 長腿生輝! 囡囡服務認真, 細心體貼, 身才好fit, 玲瓏浮突如, 玩到我上引!! 800值得一試!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
唔錯唔錯
多謝師兄分享
多謝師兄分享
身型一流,正👍🏼
回復 percy87 ##1 的帖子

謝師兄分享
玩波玩成晚
TR泰妹係正
多謝師兄分享
She is pretty thanks
泰妹真係正
I love thai food