[曼谷] 2018年12月Play遊曼谷Day1之十年如當日

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

在一起看每齣戲 在一起嘆每口氣 再細嘗 同偕到老的況味

每分鐘也抱緊你 沒有一秒共你別離 還攜手看著生與死

坐著臥著都分享 日日夜夜也為彼此設想

站著望著都分享 就在夢內發掘這真相

除非你是我 才可與我常在 一個人 從鏡內發展恩愛

除非你是我 才可晝夜同在 戀不來 從厭倦裡面偷取恨愛

在一起與你工作 在一起與你摸索 兩個人 同時佔有的快樂

每分鐘與你揮霍 沒有一秒沒我在旁 還攜手看著天空黑與光

在一起 會有多美

在一起 也會不美

一個人 同偕到老不靠運氣

Day 1
下午到曼谷機場,懶洋洋的去食煙與及洗手間!

在下都係行特快通道!一陣就到Level B換錢!

換完想去買Air Port Link車飛時,人多到呢!

算啦,都係埋Counter買張Air Port Link Smart Pass!

230THB內含160THB可以用!是但啦,排隊都唔知排到幾時!

一個人聽下音樂,望下車箱中的人們!

好快就去到轉MRT!
好在暫時無落雨姐!Check In上房沖涼洗頭!

岀來食番口煙!

“拉”響!

女子S: P X 女子S 睡死左!依家剛剛醒!

P X:咁女子S想點丫?

視像通話!

點呀女子S, deep v 睡裙,零化妝,小雲眼鏡,頭髮一舊舊!

呢個樣咁夠膽同在下視像!絕對係型到噴汁!

女子S話比1小時佢,在下話通常女子的1小時最後搞左幾小時!

算啦女子S! 在下晤信!

女子S係咁糾纏,在下就話70分鍾岀晤到門口就各自精彩啦!

女子S乜都無講飛快地Cut左線!

在下就Unpack行李同開附近的人!

一陣就有相熟女子打招呼話做乜P X來曼谷晤講聲?

一定係約左女子啦???

在下回覆話係呀約左女子!

跟手一一講Su Su (加油)

轉頭女子S話岀門口,依58分鍾咁乖?

底請食晚飯啦!差不多時間,行去NaNa BTS接女子S.

點呀,黑色貼身小背心加長牛仔褲!

仲要露黑Bra邊,個Bra仲要有閃石!

樣平凡就用個身吸睛啦化!真胸奴果然係真胸奴!

打招呼,女子S已經好主動請在下食餅!仲要係一路行一路質!

問女子S想食乜,女子S話食最平果D得啦!

咁就求其食碗麵加支水!埋單110THB.

食完都係食住餅行返酒店!上到房!

大家吹下水!女子S就話啦!

女子S: P X 女子S睇眼緣,合眼緣就見!晤合就晤見,但都多謝P X介紹朋友!

P X: 女子S自己決定啦!

再吹水落去!原來都算係一位中產人仕!

日頭仲有生意!晚上都係睇心情加眼緣!

咁即係點?有錢賺加解快性需要?晤想太多!

吹水吹到差不多!女子S就騎上來同在下狂車!

又咬頸,喂喂喂!晤好咁兇狠!

轉頭抱女子S上床!點知,發生意外!

女子S反轉左個Condom! 大家笑到停晤到!

在下就話女子S好急呀?女子S就話驚在下好急!
笑完一大餐!大家又慢慢投入!

女子S真係超喜歡食雪條!

最後都係果D啦!

只可講一句!女子S好喜歡女上!

完事!各自沖身!

大家飲下啤酒,睇下泰文電視!

BTS停止服務前送女子S去坐BTS.

返房,換衫睡!

Day 1完

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

想起那日愚人節裡

他不擅詞令邀請我會見

而場面稍欠缺自然 人多擠迫飯店

平淡的一天 初次約會已合演

想起那夜閒聊數遍

他一臉紅著想一起發展

是那種溫馨的靦腆 曾經叫我觸電

後來沒有演變情人總有後悔半點

無奈那天 將戀愛看得小

慨嘆那天 雙方真的幼小

遇上過有心人卻無緣留戀已經流逝了

曾是瑣碎一天今天方覺得 如此重要

想起那夜綿綿細雨

歸家漫長路看一幅雨景

未見到他一彎背影 曾走進我生命

十年後看隱約神情竟會令我覺醒

來到這天 相戀過也不少

慨嘆那天 雙方真的幼小

遇上過有心人卻無緣留戀已經流逝了

曾是瑣碎一天今天方覺得 如此重要

總記起... 總記起...

瑣碎事能叫我 領悟還未算少

直到某天 分手說過多少

慨嘆那天 心聲不懂發表

在過去這些年有誰人誠懇已經無重要

遺憾影響今生匆匆的那天 如開玩笑

補充內容 (2018-12-12 23:20):
Next http://141hongkong.com/thread-2106202-1-1.html

插支香表示已讀 (頭香?! 真既?! )
回覆 讚好 不讚 使用道具

ilovetoplay 發表於 2018-12-9 18:38

每分鐘也抱緊你 沒有一秒共你別離 還攜手看 ...

師兄你好,你又Play遊曼谷亮劍

ilovetoplay 發表於 2018-12-9 18:38

今次住邊間酒店啊?

thai_9989 發表於 2018-12-9 18:57
師兄你好,你又Play遊曼谷亮劍

師兄,乜劍?激光果隻?哈哈!

ccbpukimaknn 發表於 2018-12-9 18:58
今次住邊間酒店啊?

婆婆對面!哈哈!

ilovetoplay 發表於 2018-12-9 18:57
依,大隊長好得閒咁喎!

聽日返工先繼續忙啦.......頂多陣!!!

wongcwaw 發表於 2018-12-9 19:03
聽日返工先繼續忙啦.......頂多陣!!!

好快見到天堂架!努力!

dom都反轉,咁真是好猴擒~ 究竟是你上佢定是佢上你先~~~?

simonnmd 發表於 2018-12-9 19:07
dom都反轉,咁真是好猴擒~ 究竟是你上佢定是佢上你先~~~?

師兄,呢一個問題好深奥!哈哈!

又有故仔睇, 支持

Play兄又返天堂
下星期睇下有無緣會唔小心見到Play兄,我住你附近 (附近的人?)

正,又有新女?

我又可以追post了
Play兄今次去幾多日?

師兄的報告可以當小說甘看e😎😎

ilovetoplay 發表於 2018-12-9 19:00
婆婆對面!哈哈!

十月去嘅時候水管工程造成道路滿目瘡痍。十一月轉去住SOI 13酒店,但去INSANITY經過royal president好似OK咗。

咁快又出發 , 羨慕 ing ......  

返咗黎冇幾耐又過咗去?

又可以番屋企  ………正!
幾時搞埋个泰国身份証。